- 1 Ağustos 2009
- 46.676
- 48.940
- 4.708
Gedsonu hocamız istemedi derse çok gülerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir açıklama yapılmazne demek niye
Sakin olLan bu saatten sonra neyi açıklayacaksın ? Yazın hocayla beraber en kritik mevkiyi boş bıraktınız. Hakemler oluk oluk ağzımıza sıçtı ağzın açılmadı , kalecimizi bile verilmeyen penaltının üstüne kaybettik gıkın çıkmadı. Üstüne proje eaaabi diye gidip ikna ettiğin hocayı abuk subuk bir zamanda kovdun iyi bir hoca getiremeyeceğin bariz iken. Yazın gelse kafası rahat kendi düzenini oturtacak Tprrent'i de ateşe attın. Üstüne gelmek için adeta yalvaran tavanı 60 kağıtlık çocuğu TJK-Rize ortaklığına kaptırıyorsun. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz ? Lan en kötü senaryoyu ben kafamda kursam abartıyorsun derdim kendi kendime. Zaten genel olarak da sıkıntılı dertli bir süreçten geçiyoruz bir de bunlar çıktı başımıza. Küfretmeden yazmak çok güç ki Dursun'a bile forumda sövecek raddeye gelmedim.
Allah cezanızı versin.
Ortalik mali onlar.gedsonun,rizenin ve bjknin akibeti ne olacak merakla bekliyorumBu rize tam bir kancık takım ya. Yeri geldiği zaman bostanbahçe ile yeri geldiği zaman kargasporla iş birliği yapıyor![]()
bi de tepki olayını sadece gedson üzerinden okuyup açıklama yaparsa işte o zaman gülerim he. sorunun transfer olduğunu sananlar bu kulübü hiç bilmiyor anlamıyor demektirTaraftarımız merak etmesin menvalinde birşeyler zırvalayacak.
Ulan biz zaten merak ve tedirginlik içindeyiz, Gedson gelse de degismeyecekti bu zaten. Şu taraftar sizden sadece bitmis olan, hali hazirdaki bu topcuyu istedi yahu.
Lan çık istifa et çık !!!
Gs ye belli ki çok ciddi darbe operasyon düzenleniyor,çok değerli gayrimenkulleri var ve yağmalanmaya çalışılıyor sonrada bi zengine satış yaptırıp rahat bırakmak .burak elmas ya bu düzenin adamı ya da bunu engellemek için savaş açtı ama özel hayatıyla ilgili bi durum ile boyun eğdirildi.
Yanlız gs ye karşı bişeyler döndüğü durumu var gibi
Açıklamayı yapacak olanın kendisi olması başlı başına endişe kaynağı bizim için.Anlamama ısrarı oes dedirtiyor. Yok bu yüzsüzlüğü kabul edemiyorum ben. Ban yemeye değmezler diye tutuyorum kendimi. Sövmemek işten değil yoksa.Taraftarımız merak etmesin menvalinde birşeyler zırvalayacak.
Ulan biz zaten merak ve tedirginlik içindeyiz, Gedson gelse de degismeyecekti bu zaten. Şu taraftar sizden sadece bitmis olan, hali hazirdaki bu topcuyu istedi yahu.
Lan çık istifa et çık !!!