Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20-25 GÜNLÜĞÜNE NE İDÜĞÜ BELİRSİZ YABANCI KALECİ KİRALAYIP GEDSONA ÖNCELİĞİMİZ DEĞİLDİ DEDl ADAM YA
Olayın yabancı sınırıyla alakası yok yalnız. Pena için Barça para istese onu da almazlardı. Beş kuruş para yok kulüpte.

Bu işte Beşiktaş'ın hiç bir suçu yok yalnız. Biz vazgeçince adamlara önerilmiş onlar da fırsatı değerlendirmiş. Başkanın açıklaması da bunu doğruluyor.
Bulsunlar belalarini.forvetleri sorun,stoperleri sorunlu.gidip gedsonun yuzde 50sine yatirim yapiyolar,sirf bize inat

Torrent altyapıya önemi verir insallah.yusuf erdem gumus,beknaz,mehmet arslanboga önemli simdilik.berkan mahmut keskini geri cagirsinlar zahmet olmazsa

Seneye takımda 11 yabancı var. Orta sahaya alınması gereken adamlar var. Yabancı sayısı 12 ye düşecekmiş. Kadro planlamamiz çok kötü. 3 yabancı forvetten birini sutlamaliyiz.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FKllE9gXMAEOgVG

Allah bildiği gibi yapsın. Madem alamadım, yabancı kontenjanından dolayı, BJK gibi sezon başı için anlaş. İşi bilmiyor bizimkiler. Pulgar ve Pena geldi de, 4 ay sonra gidiyolar yine. Opsiyonda yok. Şimdi Pulgar gelip hayatının futbolunu oynayıp elini kolunu sallıya geri dönecek. Bizde mal gibi peşinden bakarız. Bıktım, bok gibi yönetiliyoruz.

Hayir gayet yabanci sinirindan oturu, dinlendin mi baskan bozuntusunu bilmiyorum
O işin bahanesi. Beş kuruş para olmadığı için ve kaynak yaratacak kadar bir ağırlığı da olmadığı için 1m€ kiralama ücretini ve 1,6m€ maaşı denkleştiremediler.

Kim gelse sıkıştımı Galatasarayın geleceği diyor Allah için ne bitmez bir gelecekmiş biri bizi kurtarsın artık

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah bildiği gibi yapsın. Madem alamadım, yabancı kontenjanından dolayı, BJK gibi sezon başı için anlaş. İşi bilmiyor bizimkiler. Pulgar ve Pena geldi de, 4 ay sonra gidiyolar yine. Opsiyonda yok. Şimdi Pulgar gelip hayatının futbolunu oynayıp elini kolunu sallıya geri dönecek. Bizde mal gibi peşinden bakarız. Bıktım, bok gibi yönetiliyoruz.
Bu da dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt