- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayın yabancı sınırıyla alakası yok yalnız. Pena için Barça para istese onu da almazlardı. Beş kuruş para yok kulüpte.20-25 GÜNLÜĞÜNE NE İDÜĞÜ BELİRSİZ YABANCI KALECİ KİRALAYIP GEDSONA ÖNCELİĞİMİZ DEĞİLDİ DEDl ADAM YA
Bulsunlar belalarini.forvetleri sorun,stoperleri sorunlu.gidip gedsonun yuzde 50sine yatirim yapiyolar,sirf bize inatBu işte Beşiktaş'ın hiç bir suçu yok yalnız. Biz vazgeçince adamlara önerilmiş onlar da fırsatı değerlendirmiş. Başkanın açıklaması da bunu doğruluyor.
Hayir gayet yabanci sinirindan oturu, dinlendin mi baskan bozuntusunu bilmiyorumOlayın yabancı sınırıyla alakası yok yalnız. Pena için Barça para istese onu da almazlardı. Beş kuruş para yok kulüpte.
Baran aksakaya lisans cikmis,cok yetenekli ama fizigi sorunluOrta saha hala boş bir pulgar geldi oda 4 aylık ve tanımıyorum da adamı ilaç olur mu olmaz mı pulgar berkan cicaldau olur %95
bitsin yav beter olsunBJK beter olsun elinde patlasın, kesinlikle .Oyuncunun futbol hayatı bitsin ağır yavkimsenin kötülüğünü istememek lazım
Yazın 3ünden bi 50 çıkarBuraya yazıyorum. Bu yönetim Kerem, Marcao ve Nelson'u da elinden kaçıracak. Bedavaya gidecek bu oyuncular. Bu yönetim beceriksizlerle dolu.
O işin bahanesi. Beş kuruş para olmadığı için ve kaynak yaratacak kadar bir ağırlığı da olmadığı için 1m€ kiralama ücretini ve 1,6m€ maaşı denkleştiremediler.Hayir gayet yabanci sinirindan oturu, dinlendin mi baskan bozuntusunu bilmiyorum
Omarla beraber 14Bir şeyi atlıyoruz galiba, Pena,Pulgar ve Gomis'i aldığımıza göre yabancı sayısı omar ile birlikte 15 oluyor. Ya omar'a lisans çıkmayacak yada başka bir yabancı futbolcu ile yollar ayrılacak.
15 hocamOmarla beraber 14
Bu da dogruAllah bildiği gibi yapsın. Madem alamadım, yabancı kontenjanından dolayı, BJK gibi sezon başı için anlaş. İşi bilmiyor bizimkiler. Pulgar ve Pena geldi de, 4 ay sonra gidiyolar yine. Opsiyonda yok. Şimdi Pulgar gelip hayatının futbolunu oynayıp elini kolunu sallıya geri dönecek. Bizde mal gibi peşinden bakarız. Bıktım, bok gibi yönetiliyoruz.