Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o akşama bu fragmandıbu arada 1905 kahpeliği yapmadıkları için teşekkür etmeliyiz
ben olsam kaçırmazdım
Bu sartlara göre resmen calim atayim transferi. Bu sezon 40 dk. Oynamis bi oyuncu icin 1,6m 6m yüzde 50%si icin. Bu transferin hic bir mantikli yani yok. Ben gedsonun bu sartlara gelmesini istemezdim. Hele ki o yüzde 50%lik pay ile.Renktas bizimkiler vazgecmis transferden zaten, bunlara önerilmis teklif yapip almislar. Yanlis birsey yokki
Her zaman gündemimizde olan her zaman görüştüğümüz bir adamdı formamızı bile giydi kızmaya gerek var hem fair playden bahseden o seref yoksununa hem bizim yönetime hem de gazoz ile küfür eden kulübe, sonuç olarak elbette para konuşur fakat yapılanda yapılanlarda hoş şeyler değil
rize macında şu soytarıyı ezmek lazım iğrendimBu olaya bence biz değil iki sezonda Tottenham'dan Rizespor'a kadar düşen embesil üzülmeli en çok.
Pulgar ve Marcao kardeşimiz o işi halleder.rize macında şu soytarıyı ezmek lazım iğrendim