Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas bizimkiler vazgecmis transferden zaten, bunlara önerilmis teklif yapip almislar. Yanlis birsey yokki
Bu sartlara göre resmen calim atayim transferi. Bu sezon 40 dk. Oynamis bi oyuncu icin 1,6m 6m yüzde 50%si icin. Bu transferin hic bir mantikli yani yok. Ben gedsonun bu sartlara gelmesini istemezdim. Hele ki o yüzde 50%lik pay ile.

Belmas denilen eleman su resimleri görüp istifa etmeli

Valla biz alamadık adamlar son güne kadar bekledi tek seferde işi uzatmadan bitirdi. Çalım değil aslında bizim paramız veya ekonomimiz elvermedi. Beşiktaşın ekonomisi çok mu iyi tabii ki hayır hatta bizden de kötü ancak adamlar riske girerek yatırım yaptı.

Her zaman gündemimizde olan her zaman görüştüğümüz bir adamdı formamızı bile giydi kızmaya gerek var hem fair playden bahseden o seref yoksununa hem bizim yönetime hem de gazoz ile küfür eden kulübe, sonuç olarak elbette para konuşur fakat yapılanda yapılanlarda hoş şeyler değil

O anlamda demedim, sinir ediyor insanı tabide , bizimkilerin belli noktaya geldiği haberleri içerisine BJK de kovalıyor gibi durum çıkmadı. Adamlar Ahmet Bulut'a demiştir "yapmazlarsa haber et " diye - bu şekilde olmuştur.

Rize kısmını dahil etmiyorum tabii - orası sabaha kadar küfür hakediyor.

Mensah gibi bunu geri alsınlar diye ağlarlar seneye.
Bu arada Ahmet denen herifi direkt hedef alarak açıklama yapmak gerekir. Dün bir sürü yere haber geçip en son Rize Beşiktaş konsorsiyumunu ayarlamış herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt