Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic baska kuluplere kizmayin sövmeyin

Kendinize sövün biraz da

Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
aga boş yapma ya nolcaktı kimi desteklicektik hamamcıoğlu mu
o sıra çok mantıklı mıydı
sonuçlar zamana göre degerlendirme showunu yapıp insanları aşağılamak kadar düşük bir şey yok

madem öncelik değil açıklama yapılsaydı.
galatasaray bunları hak etmiyor.bu rezillik böyle kapanmamalı. ya yarın sabah ben iletişimi beceremedim olmadı diyip istifa edin ya da büyük kulüp reaksiyonu göstererek talisca,larin ne olursa bir misilleme yapın.
galatasaray taraftarı ve kulübü, sizin çıkıp iki kelime açıklama yapamadığınız için bu durumlara düşmek zorunda değil.

tffnin bitaraflarini yalar oldu. yakinda menajerlere dil atar. 10liraysa 50 lira vereyim der.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renktaş güç kimdeyse savaşacaksan yeneceğini bilerek savaşacan,gel burakçım yüzümüze karşıda desene dediler gitti kulağını çekip yolladılar burağı ,sadece burağın kulağını çekmediler gs yi perişan ettiler ve halada ediyorlar ,transferde bile ediyorlar.bugün yazdım ya burakta bu işin adamıdır bunlar planlı yapılıyor ya da burak gs nin 25 milyon taraftarına sırtını dayayarak dayılandı ama şuan meydan okuduğu güç kolay mağlup edilecek durumda değil.

yani şöyle bişey var ,diyelimki burak yetki aldı floryayı 6 milyar liraya satacak yatırımcı buldu, tapu müdürlüğünde izin çıkmaz.şuan gs nin hiç bi gücü yok

mevcut yönetim elbet bir gün gider ama galatasaray ağır taştır altından kimse kalkamaz
hadi bakalım tepe tepe kullanın gedsonu iyi topçu yalan yok muhtemelen ritim bulduğunda ligin en iyi orta sahası da olur ama her şey gedson değil, dünden beri çok üzülüyordum elimizden kaçırdık falan diye ama gidip de rizeye imza atan adam için bir saniye daha üzülmem artık
istese rusyada bilmem ne başka yerlerde oynardı bu adam jkye ve özellikle rizeyi seçmesi düşündürücü

hiçbir şey karakterden duruştan daha önemli değil
Aynen mert hakan gibi ıslık yağmuruna tutulmalı. Yaptıysa bu seçimi haketmiştir

Arkadaşlar şunu asla unutmayın bize çalım bilmem ne ayağına galatasaray taraftarının istediği oyuncuları katakulliyle alan bu kulüpler hiçbir zaman hayrını görememiştir göremeyecektir biz bu günleri unutmadan intikamımızı alacağımız günlere en az hasarla varmalıyız bunun için motive olmalıyız

abi göreceğimiz zaman belli osmanlıspordan farkı olmayacak ama henüz değil, devir onların devri,
gs baş edemiyor, edemez, edemeyecek
Edemeyecek derken Galatasaray? birde rıdvan ,ersin,ların kalır mı bejekede maşallah bejeke ne atsa payliyorsun hemen hakimsin bejekeye ondan soruyorum

Beni en çok üzen nokta alma şansımız çok rahat vardı, mesela irfan olayında 11 milyon verdi aldı fener, 1 gram üzülmedim,ama 1 milyon euro

vereceksin 1.5 yıl senelik 650 bin euro, sende adam taraftar coşacak belki ayağa kalkacaksın ama moral bitti 0 bu takımada yansır zaten

reziliz.Kümede kalmak hedef inanılmaz.Bu sene topladığımız puanlarında önemi kalmadı seneye koca 0 yazınca 5 yıllık avrupa işininde içine

edildi 4. torbada takılırız yıllarca.
hocam sözleşmesinde 10 milyona gider maddesi varmış baya saçma olay bu sende 1 sene oynucak sonra portoya gidecek

Hic baska kuluplere kizmayin sövmeyin

Kendinize sövün biraz da

Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
Çok haklısın maalesef, bu çapsız başımızda olduğu sürece düşmana gerek yok bu bizi kümeye düşürüp çıkıp GSTV ye biz zaten ligde kalmayı istemiyorduk diye kümeye düşmenin mazeretinide sunar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt