Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.490
- 30.359
- 1.988
30 yaşındayım bu kadar aciz bir Gs zamani hatirlamiyorum. Yağlı surat dahil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga boş yapma ya nolcaktı kimi desteklicektik hamamcıoğlu muHic baska kuluplere kizmayin sövmeyin
Kendinize sövün biraz da
Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var
30 yaşındayım bu kadar aciz bir Gs zamani hatirlamiyorum. Yağlı surat dahil
renktaş güç kimdeyse savaşacaksan yeneceğini bilerek savaşacan,gel burakçım yüzümüze karşıda desene dediler gitti kulağını çekip yolladılar burağı ,sadece burağın kulağını çekmediler gs yi perişan ettiler ve halada ediyorlar ,transferde bile ediyorlar.bugün yazdım ya burakta bu işin adamıdır bunlar planlı yapılıyor ya da burak gs nin 25 milyon taraftarına sırtını dayayarak dayılandı ama şuan meydan okuduğu güç kolay mağlup edilecek durumda değil.tffnin bitaraflarini yalar oldu. yakinda menajerlere dil atar. 10liraysa 50 lira vereyim der.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen mert hakan gibi ıslık yağmuruna tutulmalı. Yaptıysa bu seçimi haketmiştirmevcut yönetim elbet bir gün gider ama galatasaray ağır taştır altından kimse kalkamaz
hadi bakalım tepe tepe kullanın gedsonu iyi topçu yalan yok muhtemelen ritim bulduğunda ligin en iyi orta sahası da olur ama her şey gedson değil, dünden beri çok üzülüyordum elimizden kaçırdık falan diye ama gidip de rizeye imza atan adam için bir saniye daha üzülmem artık
istese rusyada bilmem ne başka yerlerde oynardı bu adam jkye ve özellikle rizeyi seçmesi düşündürücü
hiçbir şey karakterden duruştan daha önemli değil
Edemeyecek derken Galatasaray? birde rıdvan ,ersin,ların kalır mı bejekede maşallah bejeke ne atsa payliyorsun hemen hakimsin bejekeye ondan soruyorumabi göreceğimiz zaman belli osmanlıspordan farkı olmayacak ama henüz değil, devir onların devri,
gs baş edemiyor, edemez, edemeyecek
Gerek yok Alanya 5-6 atar her yer başlarına yıkılır eğer olacaksa 5-6 atsınlarbence artik son dakikaya kadar dusme hattinda kalmamiz lazim bu buraktan kurtulmanin tek yolu
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cagne ile takas yapalım.Olympiakos Onyekuru için 2,5 milyon euro verene satacakmış..
alakOlympiakos Onyekuru için 2,5 milyon euro verene satacakmış..
Nede olsa bizim altyapıdaniyi transfer.
hocam sözleşmesinde 10 milyona gider maddesi varmış baya saçma olay bu sende 1 sene oynucak sonra portoya gidecekBeni en çok üzen nokta alma şansımız çok rahat vardı, mesela irfan olayında 11 milyon verdi aldı fener, 1 gram üzülmedim,ama 1 milyon euro
vereceksin 1.5 yıl senelik 650 bin euro, sende adam taraftar coşacak belki ayağa kalkacaksın ama moral bitti 0 bu takımada yansır zaten
reziliz.Kümede kalmak hedef inanılmaz.Bu sene topladığımız puanlarında önemi kalmadı seneye koca 0 yazınca 5 yıllık avrupa işininde içine
edildi 4. torbada takılırız yıllarca.
nereyeEfecan'da gitmiş. Sezon başında Berkan yerine alınsa çok daha fazla katkı verirdi.
Çok haklısın maalesef, bu çapsız başımızda olduğu sürece düşmana gerek yok bu bizi kümeye düşürüp çıkıp GSTV ye biz zaten ligde kalmayı istemiyorduk diye kümeye düşmenin mazeretinide sunarHic baska kuluplere kizmayin sövmeyin
Kendinize sövün biraz da
Yaz aylarinda bASKan diye yaziyordunuz,taraftar destegi ile bu sahis’in baskan olmasinda payiniz var