Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga boş yapma ya nolcaktı kimi desteklicektik hamamcıoğlu mu
o sıra çok mantıklı mıydı
sonuçlar zamana göre degerlendirme showunu yapıp insanları aşağılamak kadar düşük bir şey yok
Bir önceki yönetime sportif as’den giren ve kayinpederinin dayatmasi ile maasli eleman yani ceo olmak isteyen adami desteklemek mi mantikli

Cagne ile takas yapalım.
Yada feguli ve babel maaşının kalanını biz verelim onlarda oynasın sene sonu 2.5 milyona alalim .
Yani bu teklifler ile gitsek hiç mi Oluru yok
Morutsan dan bile cikilabilir.
Alma ihtimalimiz var ama Burak Elmas ve yönetimi almaz.Beşiktaş ve Başakşehir istiyomuş görüşüyomuş..

Küme düşersek bankalar birliği ödemeleriyle daha bi 6-7 sene çıkamayız zaten gelir olmayacak üstüne alt ligde futbolcuya dahi ödeyecek para olmaz.

Yok mu şöyle Barcelona B de oynayan bedavaya kiralık orta saha hemen alsınlar nasıl olsa pivot takım olduk 4 ay kiralık gelir opsiyon olmaz 2. lige bile kaleci yetiştiriyoruz.
Bence de daha önce benfica ve brenfordun yapıyorduk şimdi barcelona en azindan

Vallah kendimi acayip ezik hissediyorum. BJKli arkadaş aradı demin, almadım lan telefonu. Bu hale düşürenler utansın! Rize ya, Rize bizimle dalga geçiyor 😂 Allah belanızı versin!

Bir önceki yönetime sportif as’den giren ve kayinpederinin dayatmasi ile maasli eleman yani ceo olmak isteyen adami desteklemek mi mantikli
evet proje ve gençlik faktörleriyle benim için en mantıklısıydı şuan olsa gene o şartlarda öyle olur.

Yazmayacaktım ama yapamadım. Ne olur Dursun ÖZBEK'i falan bu dallamalar ile kıyaslamayın. Dursun ÖZBEK Burak, Sapık IŞITAN ve avanelerinin yanında Florentino PEREZ kalır anasını satayım.
20 milyon euro verdi cebinden en azından çakıl taşı değil

Yazmayacaktım ama yapamadım. Ne olur Dursun ÖZBEK'i falan bu dallamalar ile kıyaslamayın. Dursun ÖZBEK Burak, Sapık IŞITAN ve avanelerinin yanında Florentino PEREZ kalır anasını satayım.

bu sapıklık nereden çıktı. bir iki yerde daha gördüm
hentaici mi bu adam?

Rize forması ile görünce kendi adıma buz gibi oldum kendisine karşı. Başarılar dilerim. İsyan edilen Gedson değil iletişimsizlik ve taraftarın gerçek üstü oyanlanmasıydı.Sonucunda Galatasaray markasının cibiliyetsiz bir güruhun pis ağzına konu edilmesiydi can yakan. Olan oldu artık. Yönetime Gedson ismi ile her vuruş bu sıfatsızları memnun etmekten başka işe yaramaz.
Aslında bjk de rize de iyi bişey yaptı. ekstra bilediler beni.Okuyorum ki bir çok renkdaşım için de durum aynı. Şimdi takıma destek ve ayrıca not alma,listeye ekleme zamanı.Unutmamak kaydı ile tabi!
Seni sevmeyen ölsün!

Son düzenleme:
Sadece şunu demek istiyorum biraz olsun şerefleri varsa istifa ederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt