Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 m euro veremezsin BB antlaşması izin vermiyor oyuncu sözleşmelerine dahi karışıyor senin gelirinin %30'unu 1 adama veremiyorsun yazın transferlerden pek bir şey beklemeyin artık dönüşü olmayan yola giriyoruz seneye Avrupa'da da yokuz muhtemelen Kerem ve Marcao bankalar birliği antlaşmasının 2. taksidi için satılacak yerlerine vasat adamlar gelir.

hocam güçlü paralı yönetim bunların altından kalkar
başımızdakiler işbilmez diye öyle olacak diye bakmamak lazım
her işin bir çözümü bulunur ama iş koparan dirayetli adamlar grubu olmalı

walla tek adam GARYdir adam fbye gidip herifleri çökertti bize karşı da sakatım diyip oynamadı Gary adamdır

bu arada gerizekalı başkan 2 gr aklı varsa iyi bi topçu bulup bu havayı dağıtır mal gibi çıkıp gstvde masal anlatacağına
Hayatta yapamayacağı şey Dursun Özbek varken en azından para filan basıp getiriyordu bunda para da yok karizma sıfırlandı kimsenin saygı duymadığı bir insan oldu bir an önce Galatasaray başkanlığı sıfatı bu canlıdan alınmalı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

twitterdekiler baskı yapsın orta saha için olan oldu artık tek pulgarla hiçbişey çözülmez

Arkadaslar öncelikle şu konuda bi anlasalim. Mesele gedsonun b*k veya r*ize transferi degil. Ben dahil taraftarin 95% istiyordu gedsonu amenna ama ts macindan sonra gedson bitti yarin geliyor haberleri ciktiktan sonra ki ozaman anlasma olmustur ki F. Romano bile girdi haberi, ondan sonra ne oldu da vaz gecildi? Madem öncelik degildi ve vazgecildi neden cikip arkadaslar şu sorunlardan dolayi vazgectik aciklamasi yapilmadi? Veya anlasma olmadiysa neden cikip böyle bi anlasma olmamistir diye aciklama yapilmamistir?

Asil soruna gelelim bizim öncelikli acil ihtiyaclarimiz IKI orta saha ve musleranin durumuna göre kaleci ve santrafor du bana göre sen 2 orta saha almadan kontenjani garanti bi kaleci olmayan barca B nin kalecisini alirsan taraftar kufur de eder istifa da der. Sen cikip yok trol bunlar yok gsli degil bunlar diyemezsin

Sizin salakliginiz beceriksizliginiz yuzunden koca kulup itin köpegin maskarasi oldu. Yapacaginiz tek hizmet istifadir. Yapmayacaginiz belli. Insallah kongrede ibra edilmez ve rezil olarak defolur gidersiniz

Takima sahip cikalim ama yönetim istifa tezahuratlari da eksil etmeyelim iyi sonucta da kötu sonucta da

Her şeyi ne çabuk unutuyoruz. Mustafa Cengiz Fatih terimin transfer isteği bitmeyip araları açılınca geçen sene ocak ayında her istediği alındı nerdeyse Ben aday olursam Terim olmayacak dedi buradaki arkadaşlar sırf Terim Burak elmasın antrenörü diye gitti oy verdi adamı başkan yapti .
Biz terimi eleştirdik bazı arkadaşlar suçu yönetime attı. Bu ikili ile zaten başarı gelmezdi.
Kalede sorun var mı var
Defansta alternatif var mı yok
Sağ ve sol bek yeterli mi hayır
6-8 yok
Kanatta bir tek Kerem var elle tutulur forvet cagne Mustafa Halil en çok golu olan 5, yada 6 olması lazım.
Arda kazığı
Babel kazığı muslera sözleşme uzatma morutan cicaldao luyindama neresinden tutsak elimizde kalıyor

Mustafa cengiz bile irfan olmayınca gitti gedsonu açıkladı o yüzden kimse sallamadı irfanı peki bunlar ne yapıyor hiçbirşey

transferi kapattık demedi mi başkan

Emre akbabalar icin,judolar ,kadin futbol icin araya giren avanaklar isco icin devreye girin,tecrubeli oyuncu tanimına da uyuyo.bir kez olsun taraftara bi hediye verin ey sinan tara,ey demirbilek

Her şeyi ne çabuk unutuyoruz. Mustafa Cengiz Fatih terimin transfer isteği bitmeyip araları açılınca geçen sene ocak ayında her istediği alındı nerdeyse Ben aday olursam Terim olmayacak dedi buradaki arkadaşlar sırf Terim Burak elmasın antrenörü diye gitti oy verdi adamı başkan yapti .
Biz terimi eleştirdik bazı arkadaşlar suçu yönetime attı. Bu ikili ile zaten başarı gelmezdi.
Kalede sorun var mı var
Defansta alternatif var mı yok
Sağ ve sol bek yeterli mi hayır
6-8 yok
Kanatta bir tek Kerem var elle tutulur forvet cagne Mustafa Halil en çok golu olan 5, yada 6 olması lazım.
Arda kazığı
Babel kazığı muslera sözleşme uzatma morutan cicaldao luyindama neresinden tutsak elimizde kalıyor

son 10 yıldaki en iyi başkanıydı rahmetli

2 hatası vardı biri falcao biri de terim

kangreni kesip atsaydı çok farklı olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt