Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama ikisininde bir kritik bencillik noktası var hadi Gomis neyse de Onye’de o an geldiğinde delirtiyordu.

Hiç yok demiyorum ama bu ligi kaldıran bir oyuncuydu. Halil ondan daha beter bencillikte mesela ve skorerlik bakımından da kötü :( Bizi zorlayan gelirse sınır olur ama Onye'yi biz daha iyi cilalayıp okutabilirdik. Sneijder gibi bir şey oldu. Buradaki aidiyetliği bulamadı gibi patlama için.

Renktas ghezzale üzülen olmadı ama son dakikaya kadar istesek alırız ki, ilgimiz varsa var kimse karışmasın, falan dedi bu adam her basın toplantısında.Madem almayacasın kesin bir dille reddet, asla ilgimiz olmadi de.Bıktık aynı senaryolardan çalımlardan.
hiçbir süreç zaten düzgün yürümüyor. sahada galibiyet olmadıkça zaten maşalar üstüne gelmeye devam ediyıor ki menajerler bu kadar güçlü oldukça bu senaryolar hep olcak. millet bu ikilemlerden besleniyor öyle olmasa bu iktidar kalmazdı

Bencede taraftar olarak bu transfer baskisi olayina karsiyim su gedsonda ne gorduler bilmiyorum bir bjk macidir dolaniyor neymis cok top kapiyormus neymis kilit pas atiyormus

Bunlarin hepsi zirvalik kac gol kac asist yapmis millet orta sahada yaratici oyuncu bulmaya calisiyor skora katki yapsin diye bakasetas ornegi var hamsik var bizde elde na kadar kabiz kisir adam var pesinden kosuyoruz

Sonra kume dusme hattina geldik geliriz tabi bu pulcarmi ne 6 numara gedson cicalau bir sezon oynasalar ucu toplam 10 gole katki yapmaz bakasetas katkisi vermez sonra takim gol atamiyor atamaz tabi berkan taylan cicaldau gedson tarzi adamlar dogru sistem icerisinde islerler yanlarini dogru olusturursan is yaparlar iyiki gelmedi gedson cok memnun oldum iyiki almadik digecegim gunleri iple cekiyorum

Mustafa cengizin kemikleri sızlıyordur simdi.onun ahi yagsin uzerinize her an her saniye.inan olsun yagsin,duman olsun bjksi,rizesi

Rahmetli basiretsizdi ama omurgalı adamdı

Hastalandıktan sonra saçmalıkları oldu sağlıklı haliyle gayet iyidi

hastalanmasaydı çok parlak bir başkanlık dönemi yaşatacaktı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuşbeyinliler gider bir de Rizeye Futbolcu verir beleşe, yaparlar mi yaparlar, ben artık olmaz diyemiyorum bunlara. Brutus bile melek bunların yanında.

Bu süre Galatasaray kelimesini duymak istemiyorum sezon sonuna kadar ara vermek en mantıklısı

zamanında onyekuruya da böyle saplantılı şekilde kafayı takmıştı bizim taraftar, geldi 2 maç oynadı sonrası balon. gedsona da gereksiz bi takıntı durumu vardı. geçen yaz alamadıktan sonra tamamen gündemden çıkarmak lazımdı. beceriksiz yönetimin gidip salak tinercilere oyuncu kaptırması rezillik tabi o ayrı mevzu.

sen cidden ghezzal rosier ve gedson'un + irfan sözleşmelerine girmeyi mi tercih ederdin başkan olsan sırf gelişmemiş kitle egolarını tatmin etmek için ?
Digerleri konusunda Katiliyorum ama gedsonun maliyeti hicbisey, almamanin sebebi de kufursuz aciklanamaz

Çalıştığım kurumda Liseli ve elması tanıyan bir abime isyanımı ilettim seçildiği güne lanet olsun diye lütfen taraftarın şikayetini iletmesini rica ettim kendisi futbol ile ilgilenmeyen bir liseli ve olaydan haberi bile yok ve o bile o hali ile sinirlendi. Benim için gedson konusu kapandı fakat bu iş güzarlık bu saygsıızlık bu başarısızlık bu yaşıma geldim görmedim unuymayacağımda. İt köpek bizimle taş taş geçmesi buna sebebiyet olan şahıslar elbet siz gideceksiniz ama biz yine burada olacağız. Rezil edilerek o genel kurullardan mali kurullardan çıkarsınız inşallah. İnsan yüzüne bakacak halinix kalmadı. Beter olun 30-35 milyon Galatasaraylıyı üzdünüz. Yazıklar olsun beceriksizler sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt