Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim is bilmez baskan bozuntusunu izlemek istemiyorum, bugün ne söyledi? Transferi kapadikmi, gerci söylese bile yalan olmadigi ne malum

??

bize onu önerip bjk'ye %50'sini nasıl 6'ya versinler

E tamam benim dedigimi dogrulamissin. Herkesin dedigi oyleydi zaten oncesinde de, toplam 8-8.5a bitecek deniyordu. Bjk de belkk %50sini 4e falan alacakti 5 yilda odeyecekler diye 6ya cikti o rakam bilemeyiz

Uzun vadede kimin güleceği belli olmaz. 2020'de bizden mutlusu yoktu, son mutlu olduğumuz dönem transferlerdi. Asıp kesiyorduk. Şu yönetimden bir kurtulalım şu an en büyük transfer bu olacaktır. Ünal Aysal gibileri derhal el koymalı bu işe. Boşuna Eşref ile birleştirmeye çalışmamışlar aslında. Baştan vermişler mesaji da ah bu popülist hesaplar...

Gedson üzerinden Galatasaray dan intikam aldım sanan bu Rizespor inş küme düşer.Gedson a da yazıklar olsun adam değilmiş

E tamam benim dedigimi dogrulamissin. Herkesin dedigi oyleydi zaten oncesinde de, toplam 8-8.5a bitecek deniyordu. Bjk de belkk %50sini 4e falan alacakti 5 yilda odeyecekler diye 6ya cikti o rakam bilemeyiz
10 m'luk limiti görmüyor musun yatırım'ın en iyi ihtimalle 3 milyon kar olucak veya oyuncu hakkında söz sahibi kısıtlılığın geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt