Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 m'luk limiti görmüyor musun yatırım'ın en iyi ihtimalle 3 milyon kar olucak veya oyuncu hakkında söz sahibi kısıtlılığın geliyor ?
O iste baska bisey var, tam anlatamadi onu muhtemelen gedson istemese de istedigi kadar 10 versinler satmazdin

10 mart 2022de dönecektim foruma,avrupa macinin olduğu gun.hersey yoluna girsin diye ceza almistim.ama gider gitmez trabzondan yenen son dk goller,gedsonun arapsaci hikayesi,asiri fiziksel yuklmeden ortaya cikan tuzla faciası falan derken musapli nobeti takip etmek zorlasti disardan.gelmek istedim,tam recep hissetmiski cezami acti ama gedson şoku yasadim🧙‍♂️

10 mart 2022de dönecektim foruma,avrupa macinin olduğu gun.hersey yoluna girsin diye ceza almistim.ama gider gitmez trabzondan yenen son dk goller,gedsonun arapsaci hikayesi,asiri fiziksel yuklmeden ortaya cikan tuzla faciası falan derken musapli nobeti takip etmek zorlasti disardan.gelmek istedim,tam recep hissetmiski cezami acti ama gedson şoku yasadim🧙‍♂️
hikayenın sonu bana giriyor gibi rtaş düzeltelım bu senaryoyu

Az hava aldim geldim ne konusuyorsunuz burada? Sanirim transfer olmaz daha, yani baska takimlar yaparda bizimkiler yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt