- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
orta saha'da kalite arttı diye yorumladımOrta saha bollugu yok bizde alooo ne gönderiyorsunuz aytaci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta saha'da kalite arttı diye yorumladımOrta saha bollugu yok bizde alooo ne gönderiyorsunuz aytaci
rize imalatı çay içilmez zaten, liptondan şaşmayacaksın.an itibariyle cay icmeyi bıraktım
an itibariyle cay icmeyi bıraktım
an itibariyle cay icmeyi bıraktım
lıptonda ordan almıyor murize imalatı çay içilmez zaten, liptondan şaşmayacaksın.
alıyordur ama önemli olan oradaki bi firma tarafından tüketime hazır hale getirilmemesi. yoksa çayın suçu yok, çayı yapanlarda sorun varlıptonda ordan almıyor mu
Bir tarkan var,gerisini boşver.gerci onun da annesi kayserili.rizeden cikmaz oyle adamRize'den adam çıksa çayı meşhur olmazdı herhalde.
Ahmad Tea içeriz artıklıptonda ordan almıyor mu
Yaa büyük oyunu gör renkdaş, truva atı gönderiyoruzKiralik mi? Bu nasil bi aptalliktir. Lan kümede oynayan takima ligde kalmalari icin oyuncu veriyorsun. Cinnet gecirecegiz artik.
Bari bonserviziyle ver tamamen cikar elinden.
O iste baska bisey var, tam anlatamadi onu muhtemelen gedson istemese de istedigi kadar 10 versinler satmazdin10 m'luk limiti görmüyor musun yatırım'ın en iyi ihtimalle 3 milyon kar olucak veya oyuncu hakkında söz sahibi kısıtlılığın geliyor ?
Bence de değil, zaten geneliyle modern insanların yaşadığı malum kişilerin ele geçiremediği Çanakkale ilinden geliyorum. O yüzden içim rahat, Rize batsın.Kusura bakma doğduğun yer yer değil
hikayenın sonu bana giriyor gibi rtaş düzeltelım bu senaryoyu10 mart 2022de dönecektim foruma,avrupa macinin olduğu gun.hersey yoluna girsin diye ceza almistim.ama gider gitmez trabzondan yenen son dk goller,gedsonun arapsaci hikayesi,asiri fiziksel yuklmeden ortaya cikan tuzla faciası falan derken musapli nobeti takip etmek zorlasti disardan.gelmek istedim,tam recep hissetmiski cezami acti ama gedson şoku yasadim![]()