Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
6.Pulgar kaç mumara 6 mi 8 mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6.Pulgar kaç mumara 6 mi 8 mi
Soksunlar bir taraflarına yav. Prim verende hata.Terime baba diyen Costasene başında az uğraştırmadi bizi sonra da vermedi. Hadi devre arasını gectim sene başında benfica bariz vermedi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapatmislar transferi ben oyle anladim.Çok sinirlisin başkanım. Transfer yapacaz mi demiş bizim kolpa başkan Gedson yerine
Ulan dana yabancı durumunu hemen kabul etmissinkendine başkanım diyen şahıs gedson'un alınmama nedenlerinden biri olarak şu şekil bişey daha zırvaladı
''seneye 12 kişilik yabancı kadrosunu şimdiden gedson ile doldurmak istemedik, biliyorsunuz 1.5 yıl önümüzdeki seneyi de kapsıyor, opsiyonları yaza bıraktık''
yazın renato sanchez ile söz kesti sanki laflara bak ya
Zorlaniyoruz Hayri Beytransfer yap lan
burak
Ama kaptirdik, cunku taraftarin istedigi bir oyuncuydu ve haftalardir bu transfer ne zaman sonuclancak diye konusuldu. Daha once aciklama yapsalardi, oyuncuyle ilgili mesela ilgilenmiyoruz diye, o zaman kimse buyuk tepki vermezdi ama yapmadilar. Cunku pazarlik yapmislar. Sen alamadim elin adami gitti tak diye aldi. Olay budur. Yerine de kimseyi alamadilar.
Bizde kolpa başkanı kapatalimKapatmislar transferi ben oyle anladim.
Ben üzülmedim renktaş transferlerin olup olmamasına. Benim sıkıntı bulunduğumuz yer ve takımın psikolojisi. Gedson umrumda değildi baştan beriÜzücü bir transfer dönemi oldu. İş bilmezlik had safhada idi
Sen en büyük joker Ömer Bayramı saymıyorsun ayıp ediyorsunKoca Galatarayin toplam 4 tane ortasahasi var
))))))))))))
Yok başarısızlıklarını savunmuyorum zaten ama Campos'tan sonra bazı şeyler değişmiş olabilir.Ama kaptirdik, cunku taraftarin istedigi bir oyuncuydu ve haftalardir bu transfer ne zaman sonuclancak diye konusuldu. Daha once aciklama yapsalardi, oyuncuyle ilgili mesela ilgilenmiyoruz diye, o zaman kimse buyuk tepki vermezdi ama yapmadilar. Cunku pazarlik yapmislar. Sen alamadim elin adami gitti tak diye aldi. Olay budur. Yerine de kimseyi alamadilar.