Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak elmas rezil bir başkan. Gedson konusunda rezil iş yapti baştan beri hatalı davrandı ama Beşiktaş da çok doğru bir iş yapmadı bence, yüzde 50 bonservis kiralık ücreti vs 7.5 vermek fazla. 15 milyon bonservisi oluyor, ama bize esas bomba olayi rizeye kiralik gitmesi. Galatasaray tarihindeki en kara lekelerden biri.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzücü bir transfer dönemi oldu. İş bilmezlik had safhada idi

Karalar bağlamak istemiyorum artık.Liseliler Burak'ı çiğ çiğ yiyecektir zaten.Başta biz yiyeceğiz.

Mayıs'ta çok büyük yüklerden kurtuluyoruz, Babel soso gibi.Bir şekilde cagne'den de çıkarız.Campos eşliğinde bir güzel yapılanırız.

Güzel bir yönetim(yani azıcık elini cebine atan) gelirse gerçekten önümüz açık.Düşük maaşlı ve potansiyelli mis gibi bir kadro olacak yazın.

Dibi nasıl gördüysek öyle yukarı çıkacağız

kendine başkanım diyen şahıs gedson'un alınmama nedenlerinden biri olarak şu şekil bişey daha zırvaladı

''seneye 12 kişilik yabancı kadrosunu şimdiden gedson ile doldurmak istemedik, biliyorsunuz 1.5 yıl önümüzdeki seneyi de kapsıyor, opsiyonları yaza bıraktık''

yazın renato sanchez ile söz kesti sanki laflara bak ya
Ulan dana yabancı durumunu hemen kabul etmissin

Her türlü rezil olduk inanamiyorum hala kafam almiyor

Ama kaptirdik, cunku taraftarin istedigi bir oyuncuydu ve haftalardir bu transfer ne zaman sonuclancak diye konusuldu. Daha once aciklama yapsalardi, oyuncuyle ilgili mesela ilgilenmiyoruz diye, o zaman kimse buyuk tepki vermezdi ama yapmadilar. Cunku pazarlik yapmislar. Sen alamadim elin adami gitti tak diye aldi. Olay budur. Yerine de kimseyi alamadilar.

Katılıyorum. Futbol sadece mantık işi değil. Binlerce taraftarı olan, uğruna insanların sabahladığı, saçma yayınlar izlediği, tartıştığı tutkuya dayalı bir spor. Sen bunu kurumsal firma gibi yönetirsen o takımın ne ruhu kalır ne de onu büyük yapan özü kalır. Galatasaray'dan daha fazla parası, daha az borcu olan çok takım var ama hiçbiri Galatasaray'dan büyük değil. Gedson'da bence o büyüklüğün sağlanması için alınması gereken bir isimdi.

Efecan Karaca'yı ekibimizde görmek isterdim. Has Galatasaraylı ve altyapımızdan yetişen oyuncu kriterine uygun bir kişi.

bir milyon kiralık adamı alamıyorlar ne transferi bekliyorsunuz? var mı şöyle aç susuz sokakta yaşayan topçu? varsa takıma katma ihtimalleri yüksek.

Ama kaptirdik, cunku taraftarin istedigi bir oyuncuydu ve haftalardir bu transfer ne zaman sonuclancak diye konusuldu. Daha once aciklama yapsalardi, oyuncuyle ilgili mesela ilgilenmiyoruz diye, o zaman kimse buyuk tepki vermezdi ama yapmadilar. Cunku pazarlik yapmislar. Sen alamadim elin adami gitti tak diye aldi. Olay budur. Yerine de kimseyi alamadilar.
Yok başarısızlıklarını savunmuyorum zaten ama Campos'tan sonra bazı şeyler değişmiş olabilir.

Gerçi belmas yaza kadar direnemeyecek gibi ya neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt