Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
437
Ban

Dua edelim de yeni transferlerle takım bir reaksiyon göstersin. Artık önümüzde takviye yapacağımız bir transfer dönemi de yok. Bir an önce orta sıralara atmamız lazım kendimizi. Kötü sonuçların geleceği bir 3-4 hafta inanılmaz bir kaosa sürükleyebilir kulübü.

35 yaşindayim 6-0 vardi en utandigim anlardan biri olarak ilk yenildigimiz aksamdan bahsediyorum
Ama bu gedson olayi tarihin en buyuk utancidir.Besiktasin adami alip rizeye kiralamasi filan rezilliktir.
Kufur edicem ceza alicam diye etmek istemiyorum.
.... oglu sosyal medyadan klup yonetemeyiz diyorsun baskan adayi iken butun elestieilerini sosyal medyadan yapip yanina seyirci cektin.Niye ozaman kullandin sosyal medyayi harbiden cok buyuk kars k....mış

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün gece sinirden saat 4 de uyudum. Bu kadar aymazlik olmaz . Bizi ite kopege maskara ettiler 😡😡😡😡

Dua edelim de yeni transferlerle takım bir reaksiyon göstersin. Artık önümüzde takviye yapacağımız bir transfer dönemi de yok. Bir an önce orta sıralara atmamız lazım kendimizi. Kötü sonuçların geleceği bir 3-4 hafta inanılmaz bir kaosa sürükleyebilir kulübü.
Rize düşmesin diye her türlü rezilliği yapacaklar . Allah hepimize sabır versin

Bu saatten sonra Ahmet Bulut’la oyuncu için iletişime geçen hiçbir kulüp üyesini desteklemeyeceğim. Keza hiçbir Beşiktaş maçında da dostça hisler içine gireceğim. Rizespor malum zaten. Türkiyede futbolu yönetenler de çok net tavrını belli etmiştir.

Beşiktaş Gedson’u alabilir çok normal bu rekabet yıllar boyunca hep olmuştur. Tebrikte ederim. Bence çok akıllı bir hamle ama çok sıkıntılı bir maliyette eğer direkt satıştan %50 kar ise ergence bir durum.Demekki onlar da aşağıdaki organizasyona direkt destek sağlıyorlar.

Ama Ahmet Bulut - Rize işbirliği küme hattındaki rakibe lig üstünde bir oyuncuyu kazandırmalarının tek amacı Rize’ye puanlar kazandırıp Galatasaray’ı küme düşürmek.

Biraz Twitter sanırım tersine döndü.
Tepkiler yani. Karma bir durum hakim.
Burak'a dilediğinizi söyleyin ama takımı yalnız bırakmayın. Neyle mücadele ettiğimiz belli. Sahipsiz bırakmayacağımız şey takım.

Ve o Burak'ın tekelinde değil.
Galatasaray bizim, bizlerin.
O zaten gidecek. Umarım taraftar kalan maçlarda full destek olur.

Beşiktaş fener ve rize maçlarından galibiyet bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt