Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson da bize nispet yapmanın bedelini kariyeriyle ödeyecek. Bir sene içinde PL ilk 4’ünden ligde tutulmak için düşme kaldırılan TSL lig sonuncusuna gelmek büyük mantık hatası.

Garry , Serdar Aziz , İrfan Can bu seçimlerinin sonucunu gördü. Hepsi deli gibi pişman oldular

XXX SK mı 😂 Umarım 27 Şubat tarihinde "XXX SK." adının hakkını verip Netflix yerine farklı mecralardan bir logo paylaşımı yapar da dibi boylarsınız.

Şu paylaşımı görüp sinirlenen arkadaşlara ricam şunların seviyesine inmeyin. Tamam yönetimi eleştiririz, oyuncuyu, hocayı eleştiririz ama biz Galatasaraylıyız ve Galatasaray'ı da biz eleştiririz, kimsenin bu kulübü küçük görmek ya da bu kulüpten kendisini üstte görmek haddine değil. Seviyesizlerle kendinizi bir tutmayın. Galatasaray bu, düşer kalkar ama yoluna devam eder. Rizespor iki topallarsa adım atacak dermanı kalmaz, yıllar içinde yok olup giderler.

Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.

Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.

simdi sallama zamani

dün burak elmas ve yönetimine sövdüğüm için 1 gün uçurulmuştum. ama bugün gedson denen lavuğun üstünde rize formasını görünce her şeyin boş olduğunu anladım. şimdi profil fotoğrafımdaki haini değiştirip, takımımızdaki en beğendiğim futbolcu olan morutan kardeşim yapıyorum.

XXX SK mı 😂 Umarım 27 Şubat tarihinde "XXX SK." adının hakkını verip Netflix yerine farklı mecralardan bir logo paylaşımı yapar da dibi boylarsınız.

Şu paylaşımı görüp sinirlenen arkadaşlara ricam şunların seviyesine inmeyin. Tamam yönetimi eleştiririz, oyuncuyu, hocayı eleştiririz ama biz Galatasaraylıyız ve Galatasaray'ı da biz eleştiririz, kimsenin bu kulübü küçük görmek ya da bu kulüpten kendisini üstte görmek haddine değil. Seviyesizlerle kendinizi bir tutmayın. Galatasaray bu, düşer kalkar ama yoluna devam eder. Rizespor iki topallarsa adım atacak dermanı kalmaz, yıllar içinde yok olup giderler.
Ne sinirlenmesi yav gülerek izledim videoyu :D Videoda oynayanların muazzam oyunculuğu mu yoksa Gedson'un sabırsızlanıyorum Rize'ye gelmek için yazması mı daha komik arada kalınıyo :D

Işıtan-burak-ali koç ve belki de f süren arasında çok enteresan şeyler varmış. Bu konuyu da araştırıyoruz dediler.bi dolaplar dönüyormuş

“Santos, Robson Reis'in bonservisinin %80'ine sahip. %20'si ise VOCEM'e ait. Peixe, Robson'ın tüm haklarına sahip olmak ve gelecekte kâr etmeyi hedefliyor ve %20'lik payı satın almak için VOCEM ile görüşüyor. Galatasaray'ın teklifi 1.5 milyon $.”

Ne sinirlenmesi yav gülerek izledim videoyu :D Videoda oynayanların muazzam oyunculuğuna mı yoksa Gedson'un sabırsızlanıyorum Rize'ye gelmek için yazmasına mı daha komik arada kalınıyo :D
XXX SK.'dan sonra yok bende. 😂 27 Şubat gecesi Rizehub yazdırmazsa bu oyuncular ve yönetim işte o zaman sinirlenirim.

Hani ergen, huysuz, sinirli kizlar vardir ya sağa sola ne bakiyon be salak diye dolaşan, ruh durumum aynen böyle sabahtan beri. Bi hanım kaldı çatmadığım, ona da yemiyor totom. Yastığa falan ağzımı bastırıp bağırasım var, yönetime bak çay demle. Gerçi demleyen de demledi ya.
Yönetim İstifa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt