- 1 Mayıs 2018
- 57.544
- 48.327
- 3.873
Bu Robson’u gelecek sezon icin mi almak istiyoruz yoksa. UOL bildigim kadariyla saglam kaynak.
kasada bes kurus para yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Robson’u gelecek sezon icin mi almak istiyoruz yoksa. UOL bildigim kadariyla saglam kaynak.
Bana yükselme renktas çocuk da canlı yayın açtı, Gedsona sövüyor zaten o komiğime gittikessin sesini sanki havalimanında yattı bize gelmek için, sanki gomis onyekuru gibi fbjk tekliflerini reddetti. bu şahıs rize formasını giydiği an gözümde bitmiştir
Benficada isin icinde, intikam aldi iste. Adam imza atmaya yanasmayinca. Hepsi beraber isbirligi yaptilar. Yeterki GSe gitmesin.Yok yok bu iş öyle menejer falan olayı değil, çok değişik başka işler dönüyor. 8taşın almasında sıkıntı yok, tutup ta rizeye kiralanması yenilir tutulur cinsten değil. Çok değişik tuhaf enteresan işler var burda.
sana bişey demedim hacı abiBana yükselme renktas çocuk da canlı yayın açtı, Gedsona sövüyor zaten o komiğime gittiGedson beter olsun dipleri görsün de çıkamasın diyorum ben
Hacı ablasana bişey demedim hacı abi
Girişim mi var renkdas2 şubattan sonra benim benim beyin tomografisi Ekli dosyayı görüntüle 150016
Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.
yerli orta saha alin diyecektim ama hic iyi yok ki![]()
yerli orta saha alin diyecektim ama hic iyi yok ki![]()
Hayır biz bize konuşuyoruz.Olsaydı süper bir yanıt olurduGirişim mi var renkdas
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla adam hodri meydan diyor, başkanın yüreği yetiyorsa arasın dava açsın konuşalım diyor, belgesi bilgisi elimde diyor, eski askerim ben diyor. Birşeyler bilmese bu kadar da büyük konuşmaz herhaldeyuh artık doğruysa
2kaçta bitiyo bizde 00 da mı tam