Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kessin sesini sanki havalimanında yattı bize gelmek için, sanki gomis onyekuru gibi fbjk tekliflerini reddetti. bu şahıs rize formasını giydiği an gözümde bitmiştir
Bana yükselme renktas çocuk da canlı yayın açtı, Gedsona sövüyor zaten o komiğime gitti :D Gedson beter olsun dipleri görsün de çıkamasın diyorum ben

Adam, yüreği varsa başkanın arasın konuşalım, ismim soyismim bu, hadi bana dava açsın, belgeleri delilleri elimde. Hodri meydan diyor
We are the bestteki Kıvanç

Yok yok bu iş öyle menejer falan olayı değil, çok değişik başka işler dönüyor. 8taşın almasında sıkıntı yok, tutup ta rizeye kiralanması yenilir tutulur cinsten değil. Çok değişik tuhaf enteresan işler var burda.
Benficada isin icinde, intikam aldi iste. Adam imza atmaya yanasmayinca. Hepsi beraber isbirligi yaptilar. Yeterki GSe gitmesin.

Işıtan gün denen adam aldırtmamış, Gedsonu. Nefret kusuyorlar ona. Çebi aramış bizimkileri anlaşmadan önce. Burak başkanı kandıran ve engel olan kişi ışıtan gün denen adammış. Youtubede We are the bestte anlattılar. Hatta ışıtan denen zat aracı bile olmuş Gedsonu bjk ye gitmesinde.

yuh artık doğruysa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt