Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”

Bu kim yav bize 8 numara lazım bu ne alaka 3 lümü oynayacak acaba. Ve ayrıca kontenjan dolu değil mi? Boşaltamadık bir kişi. Bu yüzden gedsonu almadık madara olduk şimdi boşaltıp 8 numara lazımken gidip stoper mi alacaz :asd:

Transfer sürecinde çok fazla yazma taraftarı değilim açıkçası ama Gedson için koparılan yaygaranın da anlamsız olduğunu düşünüyorum. Burak Elmas yönetimi fiilen bitmiştir zaten ve başkanlık mevkii sadece transfer ile değerlendirilecek bir konum da değildir. Başkanlık süresince yaptığı tek doğru hamle Campos olmuştur ve büyük bir taraftar kitlesinin de bunu beğendiğini ve desteklediğini düşünmek mümkün iken kimse yaptığımız ocak transferlerinde gelen yada gelemeyen oyuncular bakımından Campos'un payı var mı sorgulamıyor.

Ben şahsen Pulgar transferinde Campos etkisinin olduğunu düşünmek ile birlikte ki buna beni, bu oyuncuyu bizim vasıfsız scout veya yönetim ekibinin bulmasına imkan vermememden kaynaklanıyor, Gedson transferinin gerçekleşmemesinde de Campos kararı olduğu düşünüyorum. Ayrıca Burak Elmas'ın geçmişte tribünlerce içimizde biri imajını da dikkate aldığımda, Gedson transferini yapmak istediğini ama Campos hamlesinden sonra elinin karar anlamında çok güçlü olmadığını ve Campos bir proje ise de bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Şimdi öyle bir durumdayız ki Campos çok iyi proje diyen adam, Gedson niye alınmadı diye ortalığı ateşe veriyor. Taraftar olaylara duygusal yaklaşır ve hep kendi istediğinin olmasını ister ancak arkadaşlar son yıllara baktığımızda taraftar gazı ile Gs ile ilişkisi olan kimden yarar alabildik? Buna örnek olarak Falcao örneğini verebiliriz, hatta bugün yaygara koparanların çoğu da Burak Elmas seçilsin diye götünü yırtan tipler değil miydi?

Campos projesinde açıkçası önümüzde 2 yol yok, hem taraftarın istediği hem de Campos kararı olacak oyuncular gelsin diye bir strateji izlemek çok mümkün değil. O yüzden gerçekten Campos'a inanıyorsak gelen ve giden oyuncular konusunda sabır gösterip, olacakları görmekten başka çaremiz yok.

Son olarak, bu galyena gelme olayında Terim medyasının etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. İnanın Fatih Terim başımızda olsa ve Burak Elmas ile arası iyi olup Gedson olayı bugünkü gibi gelişse, tüm basın Gedson'u hain ilan ederdi.

Bu yazıdan Burak Elmas'ı desteklediğim anlamı çıkmamasını rica ederim ki benim için Gs başkanlığı transferlerden çok daha büyük konuları içeriyor ve bu konuların hepsinde sınıfta kaldı ve geçmesi çok mümkün değil. Sadece yaptığı en doğru hamle olan Campos projesinde, transfer olayında taraftar gazına gelmemesini ve kararı ehline bırakmasına saygı duyuyorum..

Arkadaşlar gedson konusu da forumun genelinden farklı düşündüğüm konulardan biri oldu
Birkaç gündür ben sadece 6 numarayı merak ediyordum çünkü ilk halletmrmiz gereken en önemli bölgeydi
Bunun yanısıra iyi bir 8 numara da tabi ki çok iyi olur ama açıkçası ne olursa olsun kendi kulübünde kadroya giremeyen bir adama 8.5 mln € verecek kadar zengin bir kulüp olduğumuzu düşünmüyorum
Bence daha garantici yürümemiz gereken bir dönemdeyiz
Evet farklı oyunculara buna yakın bonservisler verilmiş de olabilir ama bu örnekler bu transferin de doğru iş olduğunu göstermez bence
Ayrıca ödeme planlarının nasıl olduğu falan gibi derayları da tam bilmiyoruz
Uçurup kaçıracak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa kendi kulübünde en azından kadroya alınırdı
Bilerek kadroya girmediyse de iş ahlakı nedeniyle almamış olmamız yine hayırlı bence
Bizde de evet iyi oyunlar çıkardığı oldu ama 8.5 edecek katkı değildi bence
Ha genç potansiyel oyuncu 1-2’ye bulursun şansını deneyebilirsin ama 8.5 vereceğimiz adam direkt garanti yüksek katkı alabileceğimiz netlikte olmalı bu saatten sonra diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun, bence hiç de üzülecek bir durum değil
Yıllarca çok istenen adamların beklenen katkıyı veremediğini çok gördüm, hayırlısı diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt