- 23 Temmuz 2011
- 75.619
- 51.142
- 4.693
Yellow Red Wall TV'de altyapıda Baran diye bir çocuk var diyorlar A takıma alınan. Kim bu elaman @Sergen Zeren ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yellow Red Wall TV'de altyapıda Baran diye bir çocuk var diyorlar A takıma alınan. Kim bu elaman @Sergen Zeren ?
Gomis gelmeden evvel asla maç izlemem demiştim. İlk maçında itibaren saflarda yerimizi alacağız.Düşman sevindirmiycez inşallah!
Bencede ne kadar kizsakta dogru is yaptılar belkide gedsonda%100 katılıyorum. Linç kültüründen kimse olayların özünü düşünemiyor.
Diagne kendini yırtsın gomisin gözü kapalı attığı golleri boş kaleye atamaz adami bize kitlediler bizde hala bu çöp denekesinden medet bekliyoruz ilkMüthiş ikili.
Ekli dosyayı görüntüle 150054
Diagne'den kıskançlıkla kariyer performansı bekliyorum dönünce.
Halile 10 numara demis gecen torrent,forvette oynatmak zorunda kaldik demisEn entresani halil aslinda. Biraz bi fizigi düzelse inanilmaz birseye dönüsebilir. Ama o fizigi nasil yapacak sorun orada.
“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”

Bence de 6 olacak, Pulgar da 8 olabilir. Wikipedia'da da Reis defensive midfielder oynayabiliyor diyor.6 numara yapacağımızı düşünüyorum Busquest tarzı oynatmayı planlıyoruz
gomis şimdiden başladı ulan Gomis.
gollere mi?gomis şimdiden başladı ulan Gomis.
Torrent oyle mi demis6 numara yapacağımızı düşünüyorum Busquest tarzı oynatmayı planlıyoruz
Oyuncu stoper6 numara yapacağımızı düşünüyorum Busquest tarzı oynatmayı planlıyoruz
Izlemedim
Ya da çift 6 oynayacağız zamanında Fernandı- Donk oynadığımız gibi.Bu cikan Robson Reis haberlerinin 3 sebebi olabilir
1. Onumuzdeki sezon icin dusunuyoruz
2. Marcao onumuzdeki gunlerde Rusya’ya transfer olacak
3. Menajer onerisi