Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.248
- 25.617
- 2.598
Kaynaksergen yalçın zu galatasaray(troll yada başka birşey de olabilir)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynaksergen yalçın zu galatasaray(troll yada başka birşey de olabilir)
yani gene alabilirz takas makas ama ts olmadığımız için bize 5-10 milyon çekebilirler.Keske Berkan yerine Berkay Ozcan’i alsaydik
doğru dikkatli okumamışım. dünden beri ahmet bulut engel olmuş gibi haber çıkartılmaya çalışılıyor bu da onlardan sandım. neyse ışıtan haberi de kolpa geldi açıkçası.bu harun tam yönetim karşıtı, merak etme ahmet buluta giydirmeye çalışmıyor burada, kendini uyanık sanıyor güya ışıtan transfere girmeye çalıştı komisyon götürmek için lafına getirmeye çalışıyor
Sergen iş yapar bence gelsin, isterim. Alttan aldığı takımları küme düşürmemekle ünlü bir teknik direktör geçici olarak işimize yarayabilir. Ayrıca Beşiktaş'ı şampiyon yaptı, bizi de gelecek sezon şampiyon yapabilir. Ama 2 sezondan sonra Sergen'in devreler yanıyor, kafa gidiyor, heyecan ve şevki kaçıyor. Kısacası Sergen Yalçın kısa dönemde çok başarılı olabilir ama uzun vadede düşünülmez. Yardımcı teknik direktör olan Torrent gerçek yeri olan yardımcılığa geri döner Tudor ve Rikerink'e bile beden eğitimi hocası denmişti zamanında.sergen yalçın zu galatasaray(troll yada başka birşey de olabilir)
kıstas değil. bize geldiğinde de 153 dakika süre giymişti.Ugruna kıyamet koparılan herife kulubu bu sezon ligde 47 dk süre vermiş.
Ama sol taraf tur atlarSağ taraftakileri eleriz![]()
9 dakikalık bir videosunu izledim. Boyuna göre bana ağır bir adam izlenimi vermedi. Kalas bir stoperde değil bu zaten belli oluyor yani top ayağına falan dolanmıyor tekniği iyi. Ama defansif olarak nasıl bu belli olmuyor yani pozisyon olması nasıldır birebir de nasıldır, zamanlaması nasıldır ben anlamadım.
6 alirsak iyi, 8 alirsak cok iyi, 10 alirsak cok cok iyi, 12 imkansiz ama alirsak direk kupayi versinler hic ugrastirmasinlar![]()
+12 derim
Hayatinda 500 dk oynamis adami camposun onermesi, eski calistigi hocalarin igrenc ithamlariyla bezenen ve ustune ne tesaduf bu oyuncunun menajeriyle iliskisi oldugu iddia edilen isitanin bir haltlar karistirmasindan daha dusuk ihtimal bencebundan sonra her transfer için bunları diyecekler. camposun önermediğini nereden biliyorlar?
elmasın gs tv de yanılmıyorsam transferimizin %50 kısmını belirledik mi hallettik mi planlamasını mı yaptık felan bişeyler demişti,belki bu brezilyalı stoperde ondan getiriliyor,bu sene için olmayabilir burda torrentin sistemine takıma istanbula alıştırıp seneye hazır olarak yararlanmak isteniyor,ayrıca olası yabancı stoperlerden sakatlanan olursa eğer yabancı kontenjanına takılmıyorsa oynatılırda .Hayatinda 500 dk oynamis adami camposun onermesi, eski calistigi hocalarin igrenc ithamlariyla bezenen ve ustune ne tesaduf bu oyuncunun menajeriyle iliskisi oldugu iddia edilen isitanin bir haltlar karistirmasindan daha dusuk ihtimal bence
kıstas değil. bize geldiğinde de 153 dakika süre giymişti.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi