Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav birakan barkleyi brezilyadan 20 yaslarda makul rakamlara #8 genco getirsinler herifler müthis futbolcu cikariyor biraz sans da lazim tabi iyi cikarsa müthis olur

Bunların başkanı daha yeni ağlamadı mı, elektrik faturalarımızı ödeyemiyoruz, diye.Nerden geliyor bu para anlamadım.İnanılmaz bir maaş yükleri ve BB anlaşmaları da var
Seneye takımın yarısı gidiyor (Vida,Karın,Atiba,Pianic,Batsuai+kadro dışı olanlar Laic,Lens,Douglas, Boyd vs.) o yüzden maaş yükü hafif ve kontenjanı da açık olur.Toplam 14 isim vardı haberlerde,eldekilerinde ücreti düşük alt yapı oyuncuları Ersin, Rıdvan, Serdar vs.Teknik direktörün maaşı bile aylık 8(sekiz) bin lira düşünün.Bir tek Kenan,Umut,Salih gibi oyuncuları var bunlardan da bir kaçını kiraya vermeyi çalışıyorlar.Bir de Şampiyonlar Ligi'nde 0(sıfır) da çeksen garanti 30 m.euro girdi oluyor.Limitleri halihazırda bizden ve FB'den çok çok aşağı olmasına rağmen farklı bir politika izliyorlar.Birkac üst düzey oyuncu belirleyip çok astronomik maaş ödeyip (Gezzal,Pianic vs.) geri kalana asgari ücret veriyorlar.Dengeli kadro olmuyor ama tutarsa belli dönemlerde iş yapıyor geçen sezonki gibi, maç trafiği artınca da patlıyorlar dengeli kadro olmadığı için bu sezonki gibi.Sonucta bir politika belirleyip risk alıyorlar, Gülşen'in şarkısı gibi:"Ya tutarsa".

Gedson mevzusunun hayal kırıklığını hala atlatamadım be. Daha önce de çokça transfer çalımı yedik ama Emre'nin şikecilere transferinden sonra ilk kez bir futbolcunun gidişine bu denli içerlendim. Üstelik çapsız Başkan yüzünden bu tarzda bir transfer çalımı uzun yıllar dillere pelesenk olacak şekilde gerçekleşti.

Gedson mevzusunun hayal kırıklığını hala atlatamadım be. Daha önce de çokça transfer çalımı yedik ama Emre'nin şikecilere transferinden sonra ilk kez bir futbolcunun gidişine bu denli içerlendim. Üstelik çapsız Başkan yüzünden bu tarzda bir transfer çalımı uzun yıllar dillere pelesenk olacak şekilde gerçekleşti.
Rizeye gitmeyi kabul eden bir ergen icin cok abartiyorsunuz

bjk ilede alakasi yokmus.biz 8 numaraya dönelim

bu herif de son anda ahmet bulut gibi pazarlık masasında karagümrüğü falan arayıp sezon sonuna kadar size kiralayalım der. bizim yönetimler şu eziklerin ajanlarından bi türlü korumayı beceremiyorlar kulübü. altyapıdaki en önemli isimlerden bartuğun menajeri fenerli mirsad türkcan olmuş bizimkiler ayakta uyuyor.

O menajer bjk icin gitmiyomus.bosuna yine karga muhabbeti dondu.2017deki gibi igrendim bunlardan

Ben 2010dan beri bileniğim bunlara.
Alırsa alsınlar. Bundan sonra kulübe kim gelirse, Terim demişti ya, şu şu diye. Tüm liste verilsin gerekirse, böyle küçük kulüp ve kulübün karışıklığından faydalanıp GSye zarar veren duyumcular da kessin sesini.

Burak'ın gitmesini dört gözle bekliyorum ama o gidici. GSmiz kalıcı ve zarar verdirilmeye çalışılan şey tamamiyle kulüp.
Artık art niyetli hal almaya başladı. Taraftar Burak'ı değil ama bu takımı yalnız bırakmamalı.

Aynen renktas . Bu kadar bizi isteyen genç kaliteli bir oyuncuyu nasıl kaçırdık hala inanamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt