- 3 Temmuz 2012
- 138.710
- 87.362
- 5.338
bjk ilede alakasi yokmus.biz 8 numaraya dönelim
bjkden baska kuluple calısmam falan dıye twit atmıs adam
ghezzal olayı ıcın mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye takımın yarısı gidiyor (Vida,Karın,Atiba,Pianic,Batsuai+kadro dışı olanlar Laic,Lens,Douglas, Boyd vs.) o yüzden maaş yükü hafif ve kontenjanı da açık olur.Toplam 14 isim vardı haberlerde,eldekilerinde ücreti düşük alt yapı oyuncuları Ersin, Rıdvan, Serdar vs.Teknik direktörün maaşı bile aylık 8(sekiz) bin lira düşünün.Bir tek Kenan,Umut,Salih gibi oyuncuları var bunlardan da bir kaçını kiraya vermeyi çalışıyorlar.Bir de Şampiyonlar Ligi'nde 0(sıfır) da çeksen garanti 30 m.euro girdi oluyor.Limitleri halihazırda bizden ve FB'den çok çok aşağı olmasına rağmen farklı bir politika izliyorlar.Birkac üst düzey oyuncu belirleyip çok astronomik maaş ödeyip (Gezzal,Pianic vs.) geri kalana asgari ücret veriyorlar.Dengeli kadro olmuyor ama tutarsa belli dönemlerde iş yapıyor geçen sezonki gibi, maç trafiği artınca da patlıyorlar dengeli kadro olmadığı için bu sezonki gibi.Sonucta bir politika belirleyip risk alıyorlar, Gülşen'in şarkısı gibi:"Ya tutarsa".Bunların başkanı daha yeni ağlamadı mı, elektrik faturalarımızı ödeyemiyoruz, diye.Nerden geliyor bu para anlamadım.İnanılmaz bir maaş yükleri ve BB anlaşmaları da var
Transfer son gün ne zaman. Artık bitmeli bu eziyet
Rizeye gitmeyi kabul eden bir ergen icin cok abartiyorsunuzGedson mevzusunun hayal kırıklığını hala atlatamadım be. Daha önce de çokça transfer çalımı yedik ama Emre'nin şikecilere transferinden sonra ilk kez bir futbolcunun gidişine bu denli içerlendim. Üstelik çapsız Başkan yüzünden bu tarzda bir transfer çalımı uzun yıllar dillere pelesenk olacak şekilde gerçekleşti.
O menajer bjk icin gitmiyomus.bosuna yine karga muhabbeti dondu.2017deki gibi igrendim bunlardan
Tanimiyom dayi valla,dedikodu yapiyo millet bos vakittebjkden baska kuluple calısmam falan dıye twit atmıs adam
Bejekeden başkasıyla çalışmayan adam adamıdır ? Çarşı pazar gezen adam mı olur olmaz.O yüzden bejeke AGSbjkden baska kuluple calısmam falan dıye twit atmıs adam
Aynen renktas . Bu kadar bizi isteyen genç kaliteli bir oyuncuyu nasıl kaçırdık hala inanamıyorGedson mevzusunun hayal kırıklığını hala atlatamadım be. Daha önce de çokça transfer çalımı yedik ama Emre'nin şikecilere transferinden sonra ilk kez bir futbolcunun gidişine bu denli içerlendim. Üstelik çapsız Başkan yüzünden bu tarzda bir transfer çalımı uzun yıllar dillere pelesenk olacak şekilde gerçekleşti.
Evet, oyuncuyu fazla içselleştirdiğimiz için söylemlerimiz bu bab'ta olabiliyor.Rizeye gitmeyi kabul eden bir ergen icin cok abartiyorsunuz