Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gözler dolmuştu sergi, dokunsalar ağlardım
Valla şeref aydın haberi verdiginde kahrolmuştum.arda şike patladiginda starda rasim ozanın programina ciktiydi,gitmeyecegim dediydi sanki.zaten liverpoolla oynanan hazirlik macina cikmisti falan.son ana kadar hersey iyiydi,bi anda gitti

Ahmet buluta sosyal öedyadan küfür etmeyin sakın. Salim manav spacete söyledi özel ekibi varmış direk mahkemeye veriyorlarmış, bir de zorbay küçük dedi onun için de çok ifade vermeye giden varmış
Hukuku okuyan biri olarak: almanydan küfür edebillirsiniz birsey olmaz

Her ne kadar gerceklesmesede podolski kap olayı guzeldi,şike tapular konuşurken kap geldiydi,cok eglenceliydi

Barkley çok sevdiğim bi topçu valla kariyeri her ne kadar çökmüşte olsa riske değer bence. Bizim ligimizde tekrar yükselmesi muhtemel.

Alt yapılardaki menajer problemi için bence kulüpler alt yapıya aldığı oyuncu için çalışması gereken menajeri klüp tarafaindan belirlenmesi mümkün ise o şekilde yapılmalı. Mumkunati varmı bilmiyorum ama bize net bu şekilde katı kural lazim

Eldeki malzemeye bakalim

———Cicaldinho———
——Pulgar—Berkan——

Is yaparmi?

Valla şeref aydın haberi verdiginde kahrolmuştum.arda şike patladiginda starda rasim ozanın programina ciktiydi,gitmeyecegim dediydi sanki.zaten liverpoolla oynanan hazirlik macina cikmisti falan.son ana kadar hersey iyiydi,bi anda gitti
Çocuğun kafasını çeldi herif. Çok yanlış yönlendirildi srda ve bence bu adam yaptı hepsini. Hatta bu medyadan baskı işine falan da o sebep olmuştur

Ahmet buluta sosyal öedyadan küfür etmeyin sakın. Salim manav spacete söyledi özel ekibi varmış direk mahkemeye veriyorlarmış, bir de zorbay küçük dedi onun için de çok ifade vermeye giden varmış
sadece ahmet bulut değil tüm ünlüler, fenomenler burdan acaip vurgun yapıyorlar. Özel hukuk büroları varmış bu iş için grçen röportaj adam birini ifşaladı twitterda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt