Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha rotasyonumuz kısıtlı olacak Aytaç, Gustavo, Atalay ve Bartuğ olmadığı için. Oğulcan Çağlayan ve Barış Yılmaz'ı sezon sonuna kadar kiralama karşılığında bedelsiz olarak Efecan Karaca'yı alsak hem orta saha hem de kanat rotasyonumuza katkı sağlardı. Hem de gelecek sezon olur da Avrupa'ya gidersek altyapıdan yetişen oyuncu kriterimize iyi gelirdi.

Kulüp KAP açıklamalarını komple mi bıraktı artık?

Diawara,munetsi.diger 3 ortasaha kim?barkleynin yalan oldugu belliydi,sakatlik sorunu da var deniyo.riske girilmez

Bu arada,

Kimse Ahmet Bulut'a kizmasin, adam bu ise cakil tasi icin yapmiyor. Para icin yapiyor, Tudorun ilk kurdugu kadroyu neredeyse butun oyuncular Ahmet Bulut uzerinden geldi.

Hatta, Bulutun aciklamasi var bu konuda:

Bruma'ya 15m euroya satmis
Feghouli
Belhanda

Hepsine bu adam getirmis, Sen bu adami parasina vermesen, bu adam gun gelir senin Allah gibi taptigin Gedsona, once Tinercilere goturur, ustune Rizeye kiralar.

Ahmet Bulutla calisiyorsan, parasina VERECEKSIN. Yoksa boyle kalirsin ortada, ben baskan olsam bu adamin butun borclari veririm ve sirf bu adamla calisirim.

Bu arada,

Kimse Ahmet Bulut'a kizmasin, adam bu ise cakil tasi icin yapmiyor. Para icin yapiyor, Tudorun ilk kurdugu kadroyu neredeyse butun oyuncular Ahmet Bulut uzerinden geldi.

Feghouli
Belhanda

Hepsine bu adam getirmis, Sen bu adami parasina vermesen, bu adam gun gelir senin Allah gibi taptigin Gedsona, once Tinercilere goturur, ustune Rizeye kiralar.

Ahmet Bulutla calisiyorsan, parasina VERECEKSIN. Yoksa boyle kalirsin ortada, ben baskan olsam bu adamin butun borclari veririm ve sirf bu adamla calisirim.

belhanda feguli vs için kaç para verdik acaba toplam

Bu arada,

Feghouli
Belhanda

kaldığımız iyi olmuş o mandacılık kokan antlaşmayı marifet diye götürenin bi tarafına sokmalı ki böyle takımları birbirine düşürcek kadar kaliteli bir adamsa zaten telefonları engellenmeli.
seni de satın almış gibi zortz

kerem atakan ve barkley gelirse çok olumlu bir transfer dönemi olur benim açımdan

Barkley ne alaka yaw. Alinabiliyordu madem uefa kadrosuna yetistirilseydi. Kolpadır o haber

kaldığımız iyi olmuş o mandacılık kokan antlaşmayı marifet diye götürenin bi tarafına sokmalı ki böyle takımları birbirine düşürcek kadar kaliteli bir adamsa zaten telefonları engellenmeli.
seni de satın almış gibi zortz

banka hesabima an itibariyle 2.000 euro girdi

eyv bulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt