- 30 Ağustos 2009
- 30.176
- 20.101
- 2.593
Baktığında Gustavo+Aytaç 1 adam bile etmiyordu![]()
Kalitelerinden bahsetmedim sayı olarak belirttim. Aytaç bence Taylan'dan daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktığında Gustavo+Aytaç 1 adam bile etmiyordu![]()
Feghouli de eklensinDiagne,babel fesih ve omar.2 transfer daha hadi be![]()
Gelirse faydali olur ins. BakalimBiraz bakınca bu adam bizde 8 bile oynar gibi duruyor. Boyu uzun diye geride oynatmışlar ama adamın derdi her fırsatta kendini ileti atmak gibi. O yüzden fakir Sissoko'su gibi bir izlenim edindim.
Sakatmis amaGelirse faydali olur ins. Bakalim
Tam bize göre deseneSakatmis ama
Bu arada,
Kimse Ahmet Bulut'a kizmasin, adam bu ise cakil tasi icin yapmiyor. Para icin yapiyor, Tudorun ilk kurdugu kadroyu neredeyse butun oyuncular Ahmet Bulut uzerinden geldi.
Hatta, Bulutun aciklamasi var bu konuda:
Bruma'ya 15m euroya satmis
Feghouli
Belhanda
Hepsine bu adam getirmis, Sen bu adami parasina vermesen, bu adam gun gelir senin Allah gibi taptigin Gedsona, once Tinercilere goturur, ustune Rizeye kiralar.
Ahmet Bulutla calisiyorsan, parasina VERECEKSIN. Yoksa boyle kalirsin ortada, ben baskan olsam bu adamin butun borclari veririm ve sirf bu adamla calisirim.
Bu arada,
Kimse Ahmet Bulut'a kizmasin, adam bu ise cakil tasi icin yapmiyor. Para icin yapiyor, Tudorun ilk kurdugu kadroyu neredeyse butun oyuncular Ahmet Bulut uzerinden geldi.
Hatta, Bulutun aciklamasi var bu konuda:
Bruma'ya 15m euroya satmis
Feghouli
Belhanda
Hepsine bu adam getirmis, Sen bu adami parasina vermesen, bu adam gun gelir senin Allah gibi taptigin Gedsona, once Tinercilere goturur, ustune Rizeye kiralar.
Ahmet Bulutla calisiyorsan, parasina VERECEKSIN. Yoksa boyle kalirsin ortada, ben baskan olsam bu adamin butun borclari veririm ve sirf bu adamla calisirim.
kaldığımız iyi olmuş o mandacılık kokan antlaşmayı marifet diye götürenin bi tarafına sokmalı ki böyle takımları birbirine düşürcek kadar kaliteli bir adamsa zaten telefonları engellenmeli.
seni de satın almış gibi zortz