Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de tek menajerlik şirketi oyuncuları ile çalışırsa bunu konuşuruz diyorum
wasserman diyorsan 3 tane oyuncu geldi wasserman degil, ismi çıkan oyunculardan barkley wassermna ve wasserman'ın da sahip olduğu oyuncuların sonu yok ayrıca. ki benim önerdigim bir olay da değil.

ahmet ile ilişkilerden ve tutumundan rahatsızsan gayet çalışmamayı tercih edersin ben şahsen buna saygı da duyarım ve adamın sahip olduğu oyunculardan degil aracılık yaptığını söylediği oyunculardan bahsediyoruz ve burdaki tutumu saygı duyulmamış demek ki ve gördüğümüz kadarıyla da pek parlak degil.

başkan'ın eylemlerini genel itibari ile yorumlayacak bir şey söylemedim hatta burda o bahsettigi menajer ödemelerini açıklayıp yorumlamazsa iyice kendini rezil eder minvalinde konuşmuştum

özetle götü boklu menajerlerin tutumlarını burak elmas'a muhalefet yapcam diye savunup gs'ye savaşa kıl oluyorum ki bu son zamanlarda lniç kültürüyle her konuda oluyor.

geniş düşün

Boldu kısım önemli.

Altta yazan kısım da önemli. Kaldı ki mevcut adayların hepsi twitter vs şov peşinde hiç biri gelmesin. Aynı halt olur da dedim bende.

Yönetilemez duruma geldik, bunun da sebebi Burak Elmas gibilerin türemesi. 70 yaşında Eşref bile aynı şu an, prim yapanın ne olduğunu anladılar zira.

Sosyal medya ve etkisinden tamamen kopuk biri başkan olmalı artık bu kulübe. Klavye kullanmayı bilmesin hatta gerekirse.

Ama Burak ve onun gibilere muhalifim, pislik çıkaran dış tehditlere ve ona ses etmeyenlere de öyle. Ama içerideki tehditler de bunun gibiler işte tam.

Menajerlik olayını da zamana bırakıp, bakıp görmek lazım, ama savaş açıyoruz demekle de temizlenmiyor hiç bir şey.

Ahmet ile çalışmayacağız deyip, Mehmet'e daha fazla komisyon verip daha kalitesiz adamı getireceklerse bundan o menajerler değil Galatasaray zarar görüyor.

Herifle dalga geçtim pulgar çorbası pulgar çorbası diye
Helal olsun

Ne kontenjan mis kardesim be, zaten babel feghouli gibi tiplerden dogru düzgün faydalanamiyoruz, transfer dönemi baslarkene fesih yoluna gitseydiniz belki bir sekilde anlasilirdi. Omar ne durumda bilmiyorum onu da fesih edilebilirdi , sonucta adami aylarca zor durumda birakmadik parasini aldi, yani bir nevi jest olarak omar para almadan gidebilirdi. Diagneyi bir takima kiralik gönderip sakatlik döneminde maasini biz öderdik. Bu kadar mi caresiz bu yönetim ?

Marshall Munetsi ne alaka? Wasserman'mış adamın danışmanlık şirketi. Yine menajerler komisyon indirecek.

çok antrenman bilgimiz yok

ama son yıllarda görmediğim şeylerden birini görüyorum bu teknik ekipte

yardımcılar oyuncularla birebir ilgileniyor ve anlatıyor gibiler

yanılıyor olabilirim ama sanki eskiden daha genel antrenmanlar yapılıyordu şimdi daha özelleşmiş gibi

yanılıyor olabilirim ama sanki eskiden daha genel antrenmanlar yapılıyordu şimdi daha özelleşmiş gibi
maç kazanalım da isterlerse antrenmanda ip atlasınlar çok önemli değil.

Eskiden selcuk necati oyunculara siz kendinz takilin, biz mi ögretecegiz bu yasdan sonra size antremani diyorlardir

calismaya calisiyoruz iste bide burdaki degerli yorumlari okuyup transfer nasil yapilir ogreniyorum
senin keyifin nasil gerginligi attin mi vucudundan
1643971621931.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt