- 18 Eylül 2018
- 15.696
- 12.046
- 1.473
Bu transfersimo itici olsa da pulgari nerden duymuslar da bilmisler? Bunlara kim haber saliyo la
Bu senenin iyilerindenler. Hatta gedson dalı problemide bildiler bence. Takip edilir bu heaap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transfersimo itici olsa da pulgari nerden duymuslar da bilmisler? Bunlara kim haber saliyo la
bitmedi mi transfer dönemi?
ben de tek menajerlik şirketi oyuncuları ile çalışırsa bunu konuşuruz diyorum
wasserman diyorsan 3 tane oyuncu geldi wasserman degil, ismi çıkan oyunculardan barkley wassermna ve wasserman'ın da sahip olduğu oyuncuların sonu yok ayrıca. ki benim önerdigim bir olay da değil.
ahmet ile ilişkilerden ve tutumundan rahatsızsan gayet çalışmamayı tercih edersin ben şahsen buna saygı da duyarım ve adamın sahip olduğu oyunculardan degil aracılık yaptığını söylediği oyunculardan bahsediyoruz ve burdaki tutumu saygı duyulmamış demek ki ve gördüğümüz kadarıyla da pek parlak degil.
başkan'ın eylemlerini genel itibari ile yorumlayacak bir şey söylemedim hatta burda o bahsettigi menajer ödemelerini açıklayıp yorumlamazsa iyice kendini rezil eder minvalinde konuşmuştum
özetle götü boklu menajerlerin tutumlarını burak elmas'a muhalefet yapcam diye savunup gs'ye savaşa kıl oluyorum ki bu son zamanlarda lniç kültürüyle her konuda oluyor.
geniş düşün
Sayfaları takip et. bu deli manyaklar yine haber salmis ortaliga.23 ocakta da pulgari bilmisler
menajerlerin geçim kaynagı zaten komisyon pay falan can ne istiyorsun allah için iş yapmalarını mıMarshall Munetsi ne alaka? Wasserman'mış adamın danışmanlık şirketi. Yine menajerler komisyon indirecek.
gs icin yapsinlar kardesimmenajerlerin geçim kaynagı zaten komisyon pay falan can ne istiyorsun allah için iş yapmalarını mı
maç kazanalım da isterlerse antrenmanda ip atlasınlar çok önemli değil.çok antrenman bilgimiz yok
ama son yıllarda görmediğim şeylerden birini görüyorum bu teknik ekipte
yardımcılar oyuncularla birebir ilgileniyor ve anlatıyor gibiler
yanılıyor olabilirim ama sanki eskiden daha genel antrenmanlar yapılıyordu şimdi daha özelleşmiş gibi
doğru haklısın bu mübarek klübe yapmıcaklar napıcaklar makine kardeşim nasılsın y nasılgs icin yapsinlar kardesim
Eskiden selcuk necati oyunculara siz kendinz takilin, biz mi ögretecegiz bu yasdan sonra size antremani diyorlardirçok antrenman bilgimiz yok
ama son yıllarda görmediğim şeylerden birini görüyorum bu teknik ekipte
yardımcılar oyuncularla birebir ilgileniyor ve anlatıyor gibiler
yanılıyor olabilirim ama sanki eskiden daha genel antrenmanlar yapılıyordu şimdi daha özelleşmiş gibi
calismaya calisiyoruz iste bide burdaki degerli yorumlari okuyup transfer nasil yapilir ogreniyorumdoğru haklısın bu mübarek klübe yapmıcaklar napıcaklar makine kardeşim nasılsın y nasıl
Gördüğüm kadarıyla hep oradan adam kovalıyormuşuz. Fener'in Rogon olayı gibi.menajerlerin geçim kaynagı zaten komisyon pay falan can ne istiyorsun allah için iş yapmalarını mı
calismaya calisiyoruz iste bide burdaki degerli yorumlari okuyup transfer nasil yapilir ogreniyorum
senin keyifin nasil gerginligi attin mi vucudundan
Gördüğüm kadarıyla hep oradan adam kovalıyormuşuz. Fener'in Rogon olayı gibi.