Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder nöbeti > Falcao nöbetiben falcao nöbetini özledim ya
yani az bir şey bile tutsa sezon sonuna kadar bize yeterli - her şey zaten ilk önce Mart sonuna kadar olan AVL ve lig fiksturu - sonra sezon sonu nasıl bitirdiğimize göre yazın çok değişik şeyler olabilir.Erik Pieters tarzı bi sey olur belki
Transfer olmadı diye küfür kıyamet değil oyalanıp yalan söylendiği için küfür kıyamet ve yerine biri alınmadığı için küfür kıyamet var buna da beceriksizlik diyoruz.Aynen, aslında her taraftarın bakması gereken şekil bu . Sahayı elesştirebilirsin, oyunu futbolcuyu , hoşuna gitmeyen işleri eleştirirsin. ama trasnfer olmadı diye küfür kıyamet, maç kaybedince küfür kıymaet (sanki maç kazanınca başkan tebirk ediliyor ) . Taraftarın bakmayı bilmediği ve aslında öğrenmesi gereken şekilde açıklamaları var.
Bjk başkanında konuşmasını verdiler arada - 0 kin , gayt yumuşak , hiç giydirmeden etmeden konuşmuş gedson konusunda. o da hoşuma gitti diyebilirim.
herkes o şekilde değil hocam, telefonu açıp 1 kelime görüp vıdı vıdı eden bir sürü gereksiz insan var.Transfer olmadı diye küfür kıyamet değil oyalanıp yalan söylendiği için küfür kıyamet ve yerine biri alınmadığı için küfür kıyamet var buna da beceriksizlik diyoruz.
Gedson alınmadı diye küfür edenlerin saçmalık olduğu konusunda katılırım tabi onları diyorsan onlar boş bana göre de.herkes o şekilde değil hocam, telefonu açıp 1 kelime görüp vıdı vıdı eden bir sürü gereksiz insan var.
Senin dediğini haklı eleştiri gibi görürüm. arasında çok fark var
Forumda ağzımı yırttığım şeyleri Levent söylemiş.
o zaman taylan-berkan orta sahasıyla oynadığın zaman ağlamayacaksın maç konularındaOpsiyonsuz kiralik olduktan sonra isterse xavi iniesta busquets getirsinler
Döndük 2019a yine
Adamın tipi kıl olmayı gerektiriyor zaten yav daha tavırlarına falan gelmeden tipine bakıp kıl olunabilecek biri.Levent baba da sercan dikmeye kılmış
O genc erkeklere gitti bileEvet diawara ve marshall munetsi ile anlasilmis.diger gorusulen 3 oyuncu kim bilmiyoruz.bana bitanesi cheik niaase gibi geliyor,lilleden
ben falcao nöbetini özledim ya
Şu ana kadar yapılan transferlerde sadece Gomis Wasserman sanırım.Gördüğüm kadarıyla hep oradan adam kovalıyormuşuz. Fener'in Rogon olayı gibi.
hemen gereğini yapalım. abuk subuk yorumlar yapıyoro zaman taylan-berkan orta sahasıyla oynadığın zaman ağlamayacaksın maç konularında
ikidir takibimdesin üçüncüsünde şutlarım yorumlarına dikkat et
fatih terimin kurduğu orta sahadan şikayet edip de her konuda terimcilik yapmak ayrı bir kafa bro tutarsız adamlarla muhattap olmam normalde değerini bilo zaman taylan-berkan orta sahasıyla oynadığın zaman ağlamayacaksın maç konularında
ikidir takibimdesin üçüncüsünde şutlarım yorumlarına dikkat et