Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erik Pieters tarzı bi sey olur belki
yani az bir şey bile tutsa sezon sonuna kadar bize yeterli - her şey zaten ilk önce Mart sonuna kadar olan AVL ve lig fiksturu - sonra sezon sonu nasıl bitirdiğimize göre yazın çok değişik şeyler olabilir.

Elden ne çıkarırsan "yama" gibi iyidir gene.

ama umarım 3 lü defans olarak maça başlayacak formatımız olmaz - hazırlıklı olduğumuzu düşünmüyorum bu kadronun o değişime

Aynen, aslında her taraftarın bakması gereken şekil bu . Sahayı elesştirebilirsin, oyunu futbolcuyu , hoşuna gitmeyen işleri eleştirirsin. ama trasnfer olmadı diye küfür kıyamet, maç kaybedince küfür kıymaet (sanki maç kazanınca başkan tebirk ediliyor ) . Taraftarın bakmayı bilmediği ve aslında öğrenmesi gereken şekilde açıklamaları var.

Bjk başkanında konuşmasını verdiler arada - 0 kin , gayt yumuşak , hiç giydirmeden etmeden konuşmuş gedson konusunda. o da hoşuma gitti diyebilirim.
Transfer olmadı diye küfür kıyamet değil oyalanıp yalan söylendiği için küfür kıyamet ve yerine biri alınmadığı için küfür kıyamet var buna da beceriksizlik diyoruz.

Transfer olmadı diye küfür kıyamet değil oyalanıp yalan söylendiği için küfür kıyamet ve yerine biri alınmadığı için küfür kıyamet var buna da beceriksizlik diyoruz.
herkes o şekilde değil hocam, telefonu açıp 1 kelime görüp vıdı vıdı eden bir sürü gereksiz insan var.
Senin dediğini haklı eleştiri gibi görürüm. arasında çok fark var.

Benim herkesten kastım "linç mantıklı" taraftar. kötü günde takipten çıkar , her şeye laf eder ama şampiyonlukta en kral GSlidir. lafım o profile biraz.

Haklı kızgınlık bambaşka bir şey.

herkes o şekilde değil hocam, telefonu açıp 1 kelime görüp vıdı vıdı eden bir sürü gereksiz insan var.
Senin dediğini haklı eleştiri gibi görürüm. arasında çok fark var
Gedson alınmadı diye küfür edenlerin saçmalık olduğu konusunda katılırım tabi onları diyorsan onlar boş bana göre de.

Bu sene sonu Marcao'da gidiyor galiba.. Vay be yeri nasıl dolacak acaba merakla bekliyorum.

Mevzu Gedson özelinde değil Galatasaray kulübünün gram ağırlığı kalmadı diyoruz , girdiği her savaşı yenik bitiriyor diyoruz fakat bazı arkadaşlar hala yönetimi savunma derdinde. Bu kadar üst üste iletişim hatası yapan bir yönetimin zaten başarılı olma imkanı yok. Yönetimi eleştirenler histerik hareket ediyor da bir siz serinkanlı düşünecek kapasitede özel insanlarmışsınız gibi davranmayı kesin bir zahmet.

o zaman taylan-berkan orta sahasıyla oynadığın zaman ağlamayacaksın maç konularında
ikidir takibimdesin üçüncüsünde şutlarım yorumlarına dikkat et
fatih terimin kurduğu orta sahadan şikayet edip de her konuda terimcilik yapmak ayrı bir kafa bro tutarsız adamlarla muhattap olmam normalde değerini bil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt