Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20220204-194840_Chrome.jpg
masallah pulgara o zaman.pulgari izleyenler cok olumlu konusmus..acikcasi melodan sonra iyi olur boyle birini izlemek.+taylani 8 de kullanabiliriz erzurumda daha onde oynuyodu ve 6 gol atmisti 2018-2019 sezonunda

Semih denen herifi hangi akla hizmet bu kulübe geri aldılar yav. Altypıdaki veletler bunun yüzünden menajer kucağına oturmadı mı lan, geçen çıkmış birde masal anlatıyor menajer diye

Şu videoya kadar senin gibi düşünüyordum ama bizans oyununu dinleyince fikrim değişti. Adamı bu duruma düşürmek için Efsanemiz Gedson'u engellemiş.
O ayaklari gecsinler. Her transferde illaki birileri kazanacaktir. Adamla her hafta anlas sonra da menajerini degistir. Sana ne yaw! Futbolcu kimle calisirsa calisir

Bu u 21-22 yas alti oyuncu zorunlulugu icin hic endise etmeyin.beknaz 17 olacak bu sene,en az beknaz kadar iyi emirhan kayar,yusuf erdem gümüş,emin bayram var ve hepinizin begendigi berkan mahmut keskin dönecek bu yaz.

8 degilmis 10 numara oynuyomus Aksaka Insallah iyi cikar

Kim bu Aksaka, is yaparmi? Yeteniklimi? 8 numara ha
Hiç izlemedim bilmiyorum, sessiz sessiz geliyor diyor izleyenler, 8 numara sanırım, dikine çok pas deniyormuş. Ara sıra oyundan kopuyormuş (Cicaldau gibi sanırım.). Şans bulur heralde seneye ?

bizimkilerde gedsonla dönen dolapları konuşssaydı ,gedson belki imza atmaktan vazgeçip menajeri değiştirirdi.yanlız bi gerçek var ki ortada gs ciddi anlamda türkiyede itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.yani futbolla ilgili tüm kurumlar kurullar gs yi nasıl ezebilir küçük düşürür taraftarını nasıl kahredebilirizi bulup uyguluyor.

bu gücüde aslında f5 ve karganın potansiyelliğinden alıyorlar.üç büyükten ikisi biat ediyor çünkü ,ayrıca mesela hamsilerle hiç bi porblemimiz yoktu hatta hamsilerin şampiyonluğu şikeyle ellerinden alındığında şampiyon sizsiniz diye pankartlar açıp stadımızda kucakladık, selçuk burak hamsilerden ayrılıyorlardı f5 e veya kargalarada gidebilirlerdi ama bize geldiler ,hamsi taraftarların aklına girildi sizin elinizden adamlarınızı aldılar denilip düşman yaptırdılar,rize ha keza ,mesela şuan hataydada o durumu görüyorum.

gs ye açılan bu savaş anca adil bi güç oluşursa düzelir.gs nin tek başına bu kadar güçle savaşması kazanması imkansız gibi bişey.mucize gerekli yani.

Volkan Bahçekapılı Terim'in damadı, Belözoğlu'nun kuzeni.
Bu TR futbol dünyasında ilişkiler çok karışık ve komplo teorilerine müsait. Mesela Işıtan Gün'ü Ogan Tarhan üzerinden vuruyorlar şu an. Burak Elmas'ı Ali Koç ile yakın arkadaşlar oradan vuruyorlar. İsteyen Terim'i damadı üzerinden teori üretebilir bu uzar gider.

Hiç izlemedim bilmiyorum, sessiz sessiz geliyor diyor izleyenler, 8 numara sanırım, dikine çok pas deniyormuş. Ara sıra oyundan kopuyormuş (Cicaldau gibi sanırım.). Şans bulur heralde seneye ?
Kosar,mucadeleden kacmaz. 8-10 numara gibi oynar ve evet hep ileri oynar paslari.oyun ici devamliligi sorun zaten ama bi anda cikip gol ve asistte yapabilir.sinsi bi oyuncu ve belhandayi andiriyor bana stili

Sagol bilgi icin rengim, iyi calisirsa niye olmasin, 10 numaraymis 8 de oynuyormus transfermarktda öyle yaziyor. Sans vermemiz lazim kumasi iyise belli eder hemen.

Beyler Gedson olayında çok pis işler dönmüş. Levent Tüzemen'i beğenirsin beğenmezsin ama dürüst adamdır. Bir an kendini tutamayıp olayı anlatmış, tam olarak isim zikretmemiş ama net anlaşılıyor. Kimin Ahmet Bulut'a baskı yaptığına bir bakın.

Eğer bu doğruysa ki ben Tüzemen'in iftira atmayacağına eminim, o egosunu Galatasaray'ın üstünde gören malum zat benim için tamamen bitmiştir. Yazıklar olsun.

İpsiz sapsız twitlere konu açılacağına bu videoya konu açılmalı sevgili moderatörler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt