Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.795
- 18.890
- 1.188
S.A, duyum almaya geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.A, duyum almaya geldim
taylanı sadece havlucu olarak kullanalım mümkünseEkli dosyayı görüntüle 150324masallah pulgara o zaman.pulgari izleyenler cok olumlu konusmus..acikcasi melodan sonra iyi olur boyle birini izlemek.+taylani 8 de kullanabiliriz erzurumda daha onde oynuyodu ve 6 gol atmisti 2018-2019 sezonunda
Hic piyasada yokken para gordu elim,ordan burdan diyelimNoldu Milli Piyango mu vurdu Sergy.
O ayaklari gecsinler. Her transferde illaki birileri kazanacaktir. Adamla her hafta anlas sonra da menajerini degistir. Sana ne yaw! Futbolcu kimle calisirsa calisirŞu videoya kadar senin gibi düşünüyordum ama bizans oyununu dinleyince fikrim değişti. Adamı bu duruma düşürmek için Efsanemiz Gedson'u engellemiş.
2003 doğumlu orta saha oyuncusu ile sözleşme imzaladık.
Hiç izlemedim bilmiyorum, sessiz sessiz geliyor diyor izleyenler, 8 numara sanırım, dikine çok pas deniyormuş. Ara sıra oyundan kopuyormuş (Cicaldau gibi sanırım.). Şans bulur heralde seneye ?Kim bu Aksaka, is yaparmi? Yeteniklimi? 8 numara ha
Bu TR futbol dünyasında ilişkiler çok karışık ve komplo teorilerine müsait. Mesela Işıtan Gün'ü Ogan Tarhan üzerinden vuruyorlar şu an. Burak Elmas'ı Ali Koç ile yakın arkadaşlar oradan vuruyorlar. İsteyen Terim'i damadı üzerinden teori üretebilir bu uzar gider.Volkan Bahçekapılı Terim'in damadı, Belözoğlu'nun kuzeni.
Halil renkdaş malum videoyu izlemedinmi?O ayaklari gecsinler. Her transferde illaki birileri kazanacaktir. Adamla her hafta anlas sonra da menajerini degistir. Sana ne yaw! Futbolcu kimle calisirsa calisir
Kosar,mucadeleden kacmaz. 8-10 numara gibi oynar ve evet hep ileri oynar paslari.oyun ici devamliligi sorun zaten ama bi anda cikip gol ve asistte yapabilir.sinsi bi oyuncu ve belhandayi andiriyor bana stiliHiç izlemedim bilmiyorum, sessiz sessiz geliyor diyor izleyenler, 8 numara sanırım, dikine çok pas deniyormuş. Ara sıra oyundan kopuyormuş (Cicaldau gibi sanırım.). Şans bulur heralde seneye ?
evet3k mesaj olunca mı tecrübeli üye oluyorduk
Sagol bilgi icin rengim, iyi calisirsa niye olmasin, 10 numaraymis 8 de oynuyormus transfermarktda öyle yaziyor. Sans vermemiz lazim kumasi iyise belli eder hemen.Hiç izlemedim bilmiyorum, sessiz sessiz geliyor diyor izleyenler, 8 numara sanırım, dikine çok pas deniyormuş. Ara sıra oyundan kopuyormuş (Cicaldau gibi sanırım.). Şans bulur heralde seneye ?
Beyler Gedson olayında çok pis işler dönmüş. Levent Tüzemen'i beğenirsin beğenmezsin ama dürüst adamdır. Bir an kendini tutamayıp olayı anlatmış, tam olarak isim zikretmemiş ama net anlaşılıyor. Kimin Ahmet Bulut'a baskı yaptığına bir bakın.
Eğer bu doğruysa ki ben Tüzemen'in iftira atmayacağına eminim, o egosunu Galatasaray'ın üstünde gören malum zat benim için tamamen bitmiştir. Yazıklar olsun.