Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bir de gel bizim projeyi dinle.
Madem para önemli değil![]()
Sen bir de gel bizim projeyi dinle.
Madem para önemli değil![]()
Akıllı adam.ulan dünya stari olacak adam parayi tercih etti zamaninda texeira gibi![]()
Yeni bir gün yeni varsayımlar yeni kolpalar yine başlamış.
Oyuncuyu biz oynatıp geliştirmeye çalışsak ana bacı sövecek tipler şimdi gelip Ozorn'dan niye vazgeçtik demeye başlamış, neden? 20 maçtır oynamayan adam 2 maç top oynadı diye Belçika tarihinin en pahalı 2. veya 3. stoperi olup 8-10 m euroya satılacakmış.
Neden? Çünkü bir twitter hesabı 2 tane istatistik paylaştı.
Ne FTymiş yav, gitti hala kurtulamadık, tek motivasyonu FT nefreti olan sözde Galatasaraylılar. Bir de bizden giden kendisini buluyor yalanları çıktı başımıza; Akbaba bizde oynasa Alanya'daki serbestliği vermeyeceğin için aynı lafları yiyecek, Yunus bizde oynasa yeteneksiz vs ne laflar söylenecek ama gitti ve iş yaptılar ya FT bir bok bilmiyordur demek için bahane bu, yakalamışlar bırakmazlar.
Allah sizi ıslah etsin.
Bitmedi mi bu dönem @Onur Kara
Bir ara değil, bir kaç gün önce dedim, net ol. Orada goygoy yaptığımı da anlayan anladı; kaç kere şunu diyeni atıcam yazmışım, kaç kişiyi atmışıma bakarsan goygoy yaptığımı da anlarsın. Zira onu yazıp attığım kimse varsa da söylesin geçen gün için ama tebrik ederim vuracak bir yer yakalamışsın kendince laf sokuyorsun, tebrikler. Gedson Tjkye gitmez dedim, senin yönetimin süreci aptalca yönetince aldılar intikamlarını Rize - Tjk üçgeninde, yarısına 6 m euro vermek gibi aptalca bir anlaşma yaptılar, ben de dumur oldum bu seni mutlu ettiyse benim için problem yok. Forumda Gedson haberini de ilk veren benim, devre arası gelmeden anlaşmıştık ve yazmıştım, ara onu da bul oradan da laf atarsın belki.Admin senin düşüncenden farklı olan her yorumu aynı kefeye koyuyorsun, herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, herşeyi aynıyere terimede bağlaman yanlış, herkesin düşüncesini bilemezsn, bitmiş gitmiş artık terimi konuşmayalım bundan sonra önümüze bakalım, birara gedson bjk diyenleri forumdan atacaktın, adamlar haklıymış demekki oradada yanılmışsın, olabilir ne yapalım şimdi, yanlış anlama saygılar.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ee adminim seninde sezon başı övdüğün morutan cica nerelerde bizi eleştiriyordun bunlar iyi oyuncu değil diyince hala övgülerinin arkasındamısın ?Yeni bir gün yeni varsayımlar yeni kolpalar yine başlamış.
Oyuncuyu biz oynatıp geliştirmeye çalışsak ana bacı sövecek tipler şimdi gelip Ozorn'dan niye vazgeçtik demeye başlamış, neden? 20 maçtır oynamayan adam 2 maç top oynadı diye Belçika tarihinin en pahalı 2. veya 3. stoperi olup 8-10 m euroya satılacakmış.
Neden? Çünkü bir twitter hesabı 2 tane istatistik paylaştı.
Ne FTymiş yav, gitti hala kurtulamadık, tek motivasyonu FT nefreti olan sözde Galatasaraylılar. Bir de bizden giden kendisini buluyor yalanları çıktı başımıza; Akbaba bizde oynasa Alanya'daki serbestliği vermeyeceğin için aynı lafları yiyecek, Yunus bizde oynasa yeteneksiz vs ne laflar söylenecek ama gitti ve iş yaptılar ya FT bir bok bilmiyordur demek için bahane bu, yakalamışlar bırakmazlar.
Allah sizi ıslah etsin.
Cica geldiğinde fikrim olmadığını defalarca yazdım. İlk 3-4 maç fena değildi sonrasında bu herif ne işe yarıyor diyen ilk kişilerden biriyim baştan beri eleştirenlerden sonra. Yani yalan söylüyorsun aleni bir şekilde, hatta iftira atıyorsun ama senden beklenir, şaşırmadım.ee adminim seninde sezon başı övdüğün morutan cica nerelerde bizi eleştiriyordun bunlar iyi oyuncu değil diyince hala övgülerinin arkasındamısın ?
hocam admin olduğun için neden hakaret ve küfüre başvuruyorsun normal bi üye senin tarzında konuşsa ceza alırdı eşitlik herkesin hakkı benceCica geldiğinde fikrim olmadığını defalarca yazdım. İlk 3-4 maç fena değildi sonrasında bu herif ne işe yarıyor diyen ilk kişilerden biriyim baştan beri eleştirenlerden sonra. Yani yalan söylüyorsun aleni bir şekilde, hatta iftira atıyorsun ama senden beklenir, şaşırmadım.
Morutan konusunda da ben fikirlerimin arkasındayım, geldiğinde oynadığı ilk maçlardaki oyunu bugün neden oynayamıyor, bunun sebebini bulursan o yine o günkü gibi oynar.
Ben öyle yanardöner birisi değilim, ne diyorsam arkasında dururum, yanılırsam da Adem Büyükteki gibi çıkar söylerim adam gibi. Sizler gibi herkese bok atıp biri çıkınca ben demiştim demem.
Bir ara değil, bir kaç gün önce dedim, net ol. Orada goygoy yaptığımı da anlayan anladı; kaç kere şunu diyeni atıcam yazmışım, kaç kişiyi atmışıma bakarsan goygoy yaptığımı da anlarsın. Zira onu yazıp attığım kimse varsa da söylesin geçen gün için ama tebrik ederim vuracak bir yer yakalamışsın kendince laf sokuyorsun, tebrikler. Gedson Tjkye gitmez dedim, senin yönetimin süreci aptalca yönetince aldılar intikamlarını Rize - Tjk üçgeninde, yarısına 6 m euro vermek gibi aptalca bir anlaşma yaptılar, ben de dumur oldum bu seni mutlu ettiyse benim için problem yok. Forumda Gedson haberini de ilk veren benim, devre arası gelmeden anlaşmıştık ve yazmıştım, ara onu da bul oradan da laf atarsın belki.
İkinci konu dünden beri olanlar gibi bir yalanın peşinden gitmek, algı manipulasyonunu engellemeye çalışmak benim yaptığım şey, isteyen istediği fikre sahip olabilir ama Ozorn'u 1 dk bile izlemeyip 2 tane twitter verisine göre 8e 10a gider demek fikir değildir. Ortaya sav atarsın arkasını doldurursun, mesela dersinki Ozorn şu yönlerden çok iyi ve önemli bir potansiyeli var, şu takımlar peşinde vs. Adamın opsiyonu olduğuna dair bile kanıt paylaşan göremedim ama 1.5a satmışız bizim sattığımız da 7-8e başkasına satmış. Güzel hikaye.
FT konusunda da yazdığım düşüncede adam kaynıyor bu forumda, sırf FTye bok atmak için foruma giren, bütün mesajları FT olan koca bir güruh var, sen yapmıyorsundur başkaları yapıyor.
Akbaba bizdeyken bunu kim aldırdı yeteneksiz diyen, Alanya'da iş yapınca niye gitti diyorsa ben bu adamlara az bile söylüyorum, bu analiz, yorum vs değil karaktersizliktir çünkü.

Hangi kısım hakaret? Sen bana aleni iftira atıyorsun ben bir şey demiyorum da hangi kısma alındın bir söylesene?hocam admin olduğun için neden hakaret ve küfüre başvuruyorsun normal bi üye senin tarzında konuşsa ceza alırdı eşitlik herkesin hakkı bence
"hatta iftira atıyorsun ama senden beklenir, şaşırmadım." şu yazıyı normal bir üye alsa ceza almıyor mu bu forumda?Cica geldiğinde fikrim olmadığını defalarca yazdım. İlk 3-4 maç fena değildi sonrasında bu herif ne işe yarıyor diyen ilk kişilerden biriyim baştan beri eleştirenlerden sonra. Yani yalan söylüyorsun aleni bir şekilde, hatta iftira atıyorsun ama senden beklenir, şaşırmadım.
Morutan konusunda da ben fikirlerimin arkasındayım, geldiğinde oynadığı ilk maçlardaki oyunu bugün neden oynayamıyor, bunun sebebini bulursan o yine o günkü gibi oynar.
Ben öyle yanardöner birisi değilim, ne diyorsam arkasında dururum, yanılırsam da Adem Büyükteki gibi çıkar söylerim adam gibi. Sizler gibi herkese bok atıp biri çıkınca ben demiştim demem.