Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminler ile uğraşmayalım. Kapama tuşuna sahip insanla beyhude bir yarışa girmenin ne foruma ne size ne admine faydası oluyor. Transfer ve galibiyete odaklanalım,birbirimize değil.İyi forumlar.

Yok sordum sadece merak ettim. 2 ay önce o kadar komik bir şey için ceza aldığım için sordum, konuşabiliyorsak sorun yok.
Ne için ceza almışsan hatırlıyorsan söyle bakayım. Verilen cezaların %80i benden bağımsız gelişir sadece özel durumlarda müdahale ederim.

Senin bu vakte kadar kimseye bir ayıbını görmedim, yönetim hata yapmıştır olabilir.

Kerem atakan keskin iddialari varken,2000 jenerasyonunun en onemli isimlerinden biri olan,benim en cok begendigim oyuncu olan melih gokcimen aklima geldi.altyapıda sol önde oynarken,solbeke koydular bi ara.2017 de sakatlik sonrasi katilamadi sampiyonaya.ama asil merak ettigim sakatliklar sonrasi dönüşüne,fiziki durumuna neden bakılmadı yav?cocuk su an bosta.yarin birgun takim bulup,cikis yapsa sasirmam.melih-atalay-recep-yunustu ileri hat altyapida,yazik oldu cocuga

Ne için ceza almışsan hatırlıyorsan söyle bakayım. Verilen cezaların %80i benden bağımsız gelişir sadece özel durumlarda müdahale ederim.

Senin bu vakte kadar kimseye bir ayıbını görmedim, yönetim hata yapmıştır olabilir.
Renktaş adımı Samet yaptın ama ben hiç alışamadım buna

Şunu yazdığım için uyarı almışım, sonra da bok dediğim için uyarı alıp ceza almışım anladığım. Bana göre de dediğiniz de bir şey bu arada meselem bu değil ama benim şu yorumum da kişisel fikrinizi soruyorum bir hakaret var mı?

Ekli dosyalar

• CEZA.webp
    CEZA.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 97
Şunu yazdığım için uyarı almışım, sonra da bok dediğim için uyarı alıp ceza almışım anladığım. Bana göre de dediğiniz de bir şey bu arada meselem bu değil ama benim şu yorumum da kişisel fikrinizi soruyorum bir hakaret var mı?
Bu mesajda bir şey yok, uyarı verilmişse hata olmuş.

Diğer konuda da iftira atılıyorsa ben de bu lafı edebilirim, Morutan dese ok bir şey demem ama Cica'yı pek tanımadığımı söylemiştim, başlarda hücuma yakın oyunu ve tek pasları pozitifti ama sorumluluk almadığını farkettikten sonra 6.5a değmeyeceğini söyledim daha çok olumsuz olduğum bir kişiydi kısacası.

Bu mesajda bir şey yok, uyarı verilmişse hata olmuş.

Diğer konuda da iftira atılıyorsa ben de bu lafı edebilirim, Morutan dese ok bir şey demem ama Cica'yı pek tanımadığımı söylemiştim, başlarda hücuma yakın oyunu ve tek pasları pozitifti ama sorumluluk almadığını farkettikten sonra 6.5a değmeyeceğini söyledim daha çok olumsuz olduğum bir kişiydi kısacası.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Hangi kısım hakaret? Sen bana aleni iftira atıyorsun ben bir şey demiyorum da hangi kısma alındın bir söylesene?
iftira atmıyorum sezon başı biz garanti oyuncular alalım onyekuru mariano macion tarzı dediğimizde sen gençleşmemiz lazım şuanki genç oyuncu politikası doğru demiştin hatta nelsonda övmüştün benim burda amacım iftira değil fikir ayrılığını söylüyorum her oyuncu tutacak diye birşey yok sadece burda ben ve bi çok arkadaş bu genç projesinin tutmayacağını ve bu projenin ftyi göndereceğini söylemiştik haklıda çıktıkki şuan yönetim yeniden tecrübeli 36lık gomislere dönmeye başladı burası galatasaray buranın genetiğinde yok genç oyuncu bartuğ mustafa kapı altyapıdaki gençlerin hepsi kaçıyor ben direk sana yüklemedim o günün şartlarında burda herkes övüyordu cicayı hatta 30-40 satarız denilen mesajlar bile duruyor ama adam futbol oynamayı bilmiyor yani direk üstüne alınma

iftira atmıyorum sezon başı biz garanti oyuncular alalım onyekuru mariano macion tarzı dediğimizde sen gençleşmemiz lazım şuanki genç oyuncu politikası doğru demiştin hatta nelsonda övmüştün benim burda amacım iftira değil fikir ayrılığını söylüyorum her oyuncu tutacak diye birşey yok sadece burda ben ve bi çok arkadaş bu genç projesinin tutmayacağını ve bu projenin ftyi göndereceğini söylemiştik haklıda çıktıkki şuan yönetim yeniden tecrübeli 36lık gomislere dönmeye başladı burası galatasaray buranın genetiğinde yok genç oyuncu bartuğ mustafa kapı altyapıdaki gençlerin hepsi kaçıyor ben direk sana yüklemedim o günün şartlarında burda herkes övüyordu cicayı hatta 30-40 satarız denilen mesajlar bile duruyor ama adam futbol oynamayı bilmiyor yani direk üstüne alınma
Genç oyuncudan ziyade ucuz maaş fikrimin arkasındayım. Bunun yanında kritik noktalara direkt oyuncu gerektiğini ve lider gerektiğini de söyledim ama bunu yapmadık. Maaş konusunu da hep söylüyorum yeni değil, kulüpleri bu duruma getiren nokta da geri dönüşü olmayan yüksek maaşlardır çünkü.

Lakin hiç direkt oyuncu da koymazsan bu dönemki gibi bitiremeyen ve kırılgan bir takım oluruz.

Nelsson'u da tanımıyordum hatta stopere yüksek meblağlar verilmemeli demiştim ama 3.5a Kopenhag'ın alıp 90 maç oynattığı adamı da ucuza alamazdık bu ayrı bir nokta.

Rumenler sezon sonu postalanır bence. Morutan kiralık falan verilir Cica satılır direkt çok iyi performans vermezlerse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt