Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan'da iyi sorun taylan dogruCica çok iyi, mostafa uçuyor, morutan yeni hagi, nelson ve marcao zaten iyiler, boey genç yetenek, kerem ve muslera üst düzey...
Madem hepsi çok iyi neden bu seviyede olduğumuzu biri söyleyebilir mi? Ne yani takımın tek sorunu berkan ve taylan mıydı?
Arkadaşlar artık yapılan transferlerin vasat altı olduğunu kabullenin yaa. 7M a yapılan transferin takımı yukarı çekmesi gerekir, takıma uyup kendi geri gitmez. 1-2M'a alınmış olsa bu tepkileri almazdı cica. Ama kesinlikle bu fiyatın oyuncusu değil. Keza nelson 3-4m ok ama 7 değil. Morutana itirazım yok. Hem potansiyel var ama maliyeti nispeten uygun.
Ama ilk 11 olarak çok sıradan, vasat bir kadromuz var. Bunu kabullenmediğimiz sürece bu seviyede kalırız. Fb taraftarı gibi olmaya başladık, asıl tehlike bu.
Muslera sakatliktan önce çöp ilan edilmisti burada ya. Yokluğunu sorun edecek yoktur.Takım genç tecrübesiz birde golcülerimiz zayıf+ direkten dönen toplar+muslera sakatlığı hepsi bir faktör
ulan teirm
Miko

1000 tane yaşlı var bu ne serserilik apo
Evet işte benim de söylediğim bu. Kaliteli, fark yaratacak oyuncularla harmanlamak gerekiyordu. 43 yaşındayım, kötü kadrolar gördüm ama her dönem 2-3 bireysel iş yapan ayaklar vardı. Onlar sayesinde bir şekilde tutunurduk. Ama bu kadar vasat bir 11'in bir araya geldiğini ilk defa görüyorum.Takım genç tecrübesiz birde golcülerimiz zayıf+ direkten dönen toplar+muslera sakatlığı hepsi bir faktör
Nasilsin canim kardes Abim1000 tane yaşlı var bu ne serserilik apo
Barış'ı Hollanda'ya falan kiraya göndermek lazım. Futbolcu ama futbol oynamayı bilmiyor. Hipodrom 'da sanıyor kendisini sahaya çıkınca. Fundemental gelişirse bir şeyler olabilir.takımda yeteneğine en çok inandığım 2 oyuncu kerem ve morutan öbürleri fıs biraz özellikle barış berbat
Kolpa haberlerin miko
Kolpa haberlerin miko
Kaşınıyorsun
Özele gel
Nasilsin canim kardes Abim
Bizde ne yapar bilmiyorum ama arabistan performansı 147 maçta 107 gol 16 asist. Yani öyle yan gelip yatmamış. Gerçi şimdi orası arabistan diyecekler çılabilir, sanki burası ingiltereymiş gibiHerşeyi iyi hoş anlatıyonuz da, gomisin ne durumda olduğunu bileniniz var mı? Bu adam en son giderken bizden hafif düşüşe geçmişti ve şimdi kim bilir arabistan da nasıl yan gel yattı, bence gomis biraz zor oynar