Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülraymond bb anlaşması ile alakalı konuşmağa geliyor

c01stmmj90g81.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 150407Ekli dosyayı görüntüle 150408Ekli dosyayı görüntüle 150409
Rangers,betis,napoli,braga,real soceidad,porto,olimpiakos,dinamo zagreb turlasin. Braga ya da zagreb rakibimiz olsun abi
Zagreb bence imkansiz. Ispanyol veya Alman gelmesin de. Leverkusen'e filan dayanamayiz. Işte onun icin Gedson'u cok istiyordum. Berkan'in filan kaptirdigi toplarla Leverkusen'e dayanamayiz. Gerci onlar 1. oldu.
Oradan Braga, Oly, Rangers kabulum.

Braga/Sheriff
Porto/Lazio

Bu dörtlüden biri olsun. Onlar olmuyorsa, Zenit/Betis ikilisinden birisi, veya Olympiakos Atalantayi elerse onlar düssün.

Defans saglamlasirsa, bunlara karsi bir tur devam etme sansimiz olur bence.

Amma döndü nargile muhabbeti smeijderde sigara içiyordu o dönemler bırak içsinler bişey olmaz ben her akşam içiyorum nargile

Emre Akbaba, Yunus Akgün, Okan Kocuk, Ozornwafor hepsi müthiş performans sergiliyorlar bir tek Jesse olmadı 4 adamın farklı takımlarda bu seviyeye çıkıp bizde bu seviyeyi görmemesi soru işaretleri bırakıyor

Ozornwafor için sıkıntı şu seneye sözleşmesi bitiyor adam her geçen gün seviye yükseltiyor bu süreçte sözleşmesini uzatmadığımız için gelişimine başlamış iyi bir futbolcuyu kaybetmiş olacağız bu kulübü harbiden yönetemiyorlar.
Aslında Fatih Terim gönderilmeyecekti,

Sezon başında soracaksın Fatih Terim e hocam hangi futbolcuları istemiyorsun kimleri kiralayalım başka takımlara diye, saydığı 6-7 adamı doğrudan ilk 11 e koyacaksın takım başarıdan başarıya koşardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt