- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
abdülraymond bb anlaşması ile alakalı konuşmağa geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dk dediğini dese oturduğu yerden biz de yorulmazdık ya37 dk
5 dkda anlatabilirdi heral
Açıyorum yayını iki sesini duyayım özledik fazia reisiAbd Alb
kralı özleyenler? Adamı seviyorum yalan yok

Zagreb bence imkansiz. Ispanyol veya Alman gelmesin de. Leverkusen'e filan dayanamayiz. Işte onun icin Gedson'u cok istiyordum. Berkan'in filan kaptirdigi toplarla Leverkusen'e dayanamayiz. Gerci onlar 1. oldu.Ekli dosyayı görüntüle 150407Ekli dosyayı görüntüle 150408Ekli dosyayı görüntüle 150409
Rangers,betis,napoli,braga,real soceidad,porto,olimpiakos,dinamo zagreb turlasin. Braga ya da zagreb rakibimiz olsun abi
Sen kimsinAmma döndü nargile muhabbeti smeijderde sigara içiyordu o dönemler bırak içsinler bişey olmaz ben her akşam içiyorum nargile
TaraftarımSen kimsin
Futbolcuyla senin nargile içmenin alakası nedirTaraftarım
Aslında Fatih Terim gönderilmeyecekti,Emre Akbaba, Yunus Akgün, Okan Kocuk, Ozornwafor hepsi müthiş performans sergiliyorlar bir tek Jesse olmadı 4 adamın farklı takımlarda bu seviyeye çıkıp bizde bu seviyeyi görmemesi soru işaretleri bırakıyor
Ozornwafor için sıkıntı şu seneye sözleşmesi bitiyor adam her geçen gün seviye yükseltiyor bu süreçte sözleşmesini uzatmadığımız için gelişimine başlamış iyi bir futbolcuyu kaybetmiş olacağız bu kulübü harbiden yönetemiyorlar.
İnsan değil mi bunlar nefsi yok mu bu adamın veya kendi evinde içse kimin haberi olurduFutbolcuyla senin nargile içmenin alakası nedir