Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri kardesimizi uzmeyelim forumdan once domainde tek basina takiliyordu forum icin onemli bir isin

futbol bilgisi kıt olanlara laf anlatmaktan forumun hard diskini ders niteliğinde msjlarımla doldurdum ama her sene yeni tipler geliyor şimdi de takımını ve ismini beğenmediği topçuları istemeyen herifler var . ha bi de adam sanıyo ki transferleri ben yapıom ben maç izlerken kafama göre post atan bir vatandaşım gelip benim msjıma muhalefet etmesine gerek yok transferi ben yapmıom. kreş öğretmeni gibi bu tip basit hakikatleri bazılarına öğretmek gerekiyor

Yanlız kaç senedir bu forumdayım Hayri’ye küfür et yine sinirlenmez yau. Yerine başkası yazıyor olabilir.

küfre sinirlenmem ama ezber fikir ve bilgilerinin üstüne temellendirilmiş bir tepeden bakma tavrına giren tiplere sinirlenirim. behzfart da buna dahil oldu

futbol bilgisi kıt olanlara laf anlatmaktan forumun hard diskini ders niteliğinde msjlarımla doldurdum ama her sene yeni tipler geliyor şimdi de takımını ve ismini beğenmediği topçuları istemeyen herifler var . ha bi de adam sanıyo ki transferleri ben yapıom ben maç izlerken kafama göre post atan bir vatandaşım gelip benim msjıma muhalefet etmesine gerek yok transferi ben yapmıom. kreş öğretmeni gibi bu tip basit hakikatleri bazılarına öğretmek gerekiyor
Ahberdim sağlığın nasıl?

Yani Halil ile Reisi orta saha rotasyonuna sokarsa, yeterliliği tartışılsa da alternatifli bir orta saha olur. Doğrusu budur demiyorum.bence de net bir 8 şarttı.
Adam stoper renktaş hadi bir nebze 6 oynayabilir belki de ne 8 i yahu 1.98 boyunda biri ne kadar çevik ve hızlı olabilirde 8 numara bile oynayabilecek olsun en fazla donk gibi 6 oynar.

küfre sinirlenmem ama ezber fikir ve bilgilerinin üstüne temellendirilmiş bir tepeden bakma tavrına giren tiplere sinirlenirim. behzfart da buna dahil oldu
Benimde ayar olduğum bir kaç tip var ama yapacak bir şey yok. Engelleyip geçiyorum. Behzat kardeşimizi tanımıyorum haz etmediysen engelle geç.

Transfersizlikten en sonunda forum birbirine girdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt