Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın renktaş ama sıkıldım.
27 Aralık’tan bir haber
Geride bıraktığımız hafta sonu Pınar Karşıyaka ile oynaması beklenen maç da Covid-19 kaynaklı ertelenen Büyükçekmece Basketbol'da 6 oyuncunun karantinada olması nedeniyle önümüzdeki hafta sonu oynanması planlanan Fenerbahçe Beko maçı da ertelenmiş oldu.
Aynı şekilde 6 pozitif olduğu için ertelenmiş. TBF ve TFF’nin canı cehenneme ama şurada emsal varken bize ulaşmaması gereken bir mevzu. Rahmetli Cengiz’i bu konularda çok eleştirmişken tek tarafa odaklanamıyorum. Ben burada TFF diye bağırırken Nihat Abi demesi beni buraya itti. Konuşursam yer yerinden oynar deyip konuşmamasından sıkıldım. Üst üste kaç hafta doğradılar hatırlamıyorum bile. Divan kurulunda boşverin bu işleri diyen büyükler var. Onlar hakkımızı aramıyor ben neden bu saatten sonra arayacağım?
Brezilya takımları hangi potansiyelli iyi oyuncuyı 1.3 milyona bırakmışlar ki. O yüzden pek ümidim yok işe yarar olduğundan.Santos’lu taraftarlarin Robson hakkinda yaptiklari yorumlari okudum da cok agir oyuncu diyorlar. Ozornwafor ve Robson ikisi de agir oyuncular, biz savunmayi kaleden uzak tuttugumuz icin bu iki stoper bize gore degil. Luyindama da sakatliktan sonra o eski hizini kaybettigi icin cok elestirilmisti.
Ozornwafor scout transferiydi, Robson ya scout transferi ya da Campos’un ekibinin onerdigi isim. 1.3 milyon euro buyuk bir yatirim degil ama bize daha farkli profil lazim.
bize kaç çekerlerdi?
yatırımdan daha çok kulübeye yapılmış transfer gibi duruyor, eskisehir, antalyada oyanayan 1.92lik Diego Angelo vardı onun gibi bişey olabilirBrezilya takımları hangi potansiyelli iyi oyuncuyı 1.3 milyona bırakmışlar ki. O yüzden pek ümidim yok işe yarar olduğundan.
Bizim taraftar gürcan gibilerini izlemeyi seviyor.Galatasaray kanalı yanlış ola ne ki? Fenerli veya BJK li değil ki bunlar.
4.3m bise de değil ha. Hali hazırda al koy 11 e oynasın. 2 maç iki gol atti ts de, 2 maç 6 puan aldırdı desek 0.5m avrosunu kurtarıyordu. Al sana 3.8 e transfer oldu.Mühim adamdı. Ilgilenmemiz gerekirdi visca ile
Boey ile oynamaya alıştığı zaman çok daha iyi olacaktır o mevkide.Morutan 10 numara yerine sağ açık olarak sağ kanatta çok daha etkili olur
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence çok çekmezlerdi biraz problem yaratmış bu sene ama çok iyi adam. Belki 2-3 o da belki yani biz olduğumuz içinbize kaç çekerlerdi?
Gözünüzu sevem paylaşmayın şu hesapları yaw.#SICAKGELİSME : PSG'de teknik direktör Pochettino ile yıldızı barışmayan ve mutsuz olan Leo Messi, eski hocası Domenec Torrent'le İstanbul'da tekrar biraraya gelmek istiyor.![]()
Messi'nin eşi Antonella da İstanbul'da yaşamak istiyor, Paris'te çok mutsuz..
#Galatasaray #LeoMessi #DomenecTorrent #PSG
kolpa dediğin böyle olur , Facebook'ta bı sayfa paylaşmış, Twitter kolpacilarina nazire
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
500k ya bunuBrezilya takımları hangi potansiyelli iyi oyuncuyı 1.3 milyona bırakmışlar ki. O yüzden pek ümidim yok işe yarar olduğundan.
pizziye saldırıyorlarmış , trezeguetten sonra, vasat oyuncuyu ne yapsınlar, isteseler zamanında alırdılar k.pasadan, adamların finansal problemi yokkiTrezeguet ı alıyorsa bu bassak diagne yi de alsın. Bunlar bir araya gelmeden bir işe yaramaz. 10m ver al diagne yi göksel basgan
GscimbomMobile
Hangi Morutan? Kaplumbaga hizinda ki Morutan mi acik olacak? Calim.attigi adam geri gelip tekrar yakaliyorMorutan 10 numara yerine sağ açık olarak sağ kanatta çok daha etkili olur
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis arada olur tabi ama nadir olur. Fabinho da 3-4 yıl kiralık miralık sürünmüş rio aveye kadar düşmüş sonra toplamış. Biz böyle bi durumu yönetip de adam edemeyiz oyuncuyu yani zor.500k ya bunu
![]()
Fabinho - Oyuncu profili 25/26
Fabinho, 32, Brezilya ➤ Al-Ittihad Club, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 23 Eki 1993, Campinas, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr