Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın renktaş ama sıkıldım.

27 Aralık’tan bir haber

Geride bıraktığımız hafta sonu Pınar Karşıyaka ile oynaması beklenen maç da Covid-19 kaynaklı ertelenen Büyükçekmece Basketbol'da 6 oyuncunun karantinada olması nedeniyle önümüzdeki hafta sonu oynanması planlanan Fenerbahçe Beko maçı da ertelenmiş oldu.

Aynı şekilde 6 pozitif olduğu için ertelenmiş. TBF ve TFF’nin canı cehenneme ama şurada emsal varken bize ulaşmaması gereken bir mevzu. Rahmetli Cengiz’i bu konularda çok eleştirmişken tek tarafa odaklanamıyorum. Ben burada TFF diye bağırırken Nihat Abi demesi beni buraya itti. Konuşursam yer yerinden oynar deyip konuşmamasından sıkıldım. Üst üste kaç hafta doğradılar hatırlamıyorum bile. Divan kurulunda boşverin bu işleri diyen büyükler var. Onlar hakkımızı aramıyor ben neden bu saatten sonra arayacağım?

Olay bu burada çıkarılan bu saçma kural eleştirilmeli her şeyde vur abalıya tarzı artık tat kaçırmaya başladı. O yer yerinden oynar sözünü söylediğinde zaten burada eleştirmiştik klasik laf diye. Terim'de bir zamanlar sezon sonu konuşacağımi anlatacağım her şeyi demişti ama o sezon sonu hiç bir zaman gelemdi peki onu eleştirdik mi bu kadar? Hayır. Yine Elmas Terim'i göndermeseydi bu kadar eleştirilir miydi sosyal medyada? Hayır. Bura da sitemim sana değil twitterda yazılanları okudum ve buradan bile yönetime giydirme çabası çanımı sıktı. Yoksa yönetimi zaten eleştiriyoruz ama artık iş meteor mu düştü vur Elmas yönetimine doğru gidiyor. Bu da Galatasaray'a zara veriyor masa başında Galatasaray'ın elini bizzat Galatasaray taraftarı güçsüzleştiriyor şu an.

Santos’lu taraftarlarin Robson hakkinda yaptiklari yorumlari okudum da cok agir oyuncu diyorlar. Ozornwafor ve Robson ikisi de agir oyuncular, biz savunmayi kaleden uzak tuttugumuz icin bu iki stoper bize gore degil. Luyindama da sakatliktan sonra o eski hizini kaybettigi icin cok elestirilmisti.

Ozornwafor scout transferiydi, Robson ya scout transferi ya da Campos’un ekibinin onerdigi isim. 1.3 milyon euro buyuk bir yatirim degil ama bize daha farkli profil lazim.
Brezilya takımları hangi potansiyelli iyi oyuncuyı 1.3 milyona bırakmışlar ki. O yüzden pek ümidim yok işe yarar olduğundan.

Mühim adamdı. Ilgilenmemiz gerekirdi visca ile
4.3m bise de değil ha. Hali hazırda al koy 11 e oynasın. 2 maç iki gol atti ts de, 2 maç 6 puan aldırdı desek 0.5m avrosunu kurtarıyordu. Al sana 3.8 e transfer oldu.

GscimbomMobile

#SICAKGELİSME : PSG'de teknik direktör Pochettino ile yıldızı barışmayan ve mutsuz olan Leo Messi, eski hocası Domenec Torrent'le İstanbul'da tekrar biraraya gelmek istiyor.

Messi'nin eşi Antonella da İstanbul'da yaşamak istiyor, Paris'te çok mutsuz..
#Galatasaray #LeoMessi #DomenecTorrent #PSG

kolpa dediğin böyle olur , Facebook'ta bı sayfa paylaşmış, Twitter kolpacilarina nazire

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gözünüzu sevem paylaşmayın şu hesapları yaw.

GscimbomMobile

Pizzi tam gençleştirilecek takıma liderlik yapacak adamdı. Gol, asist, üretkenlik her şey var.

500k ya bunu
Reis arada olur tabi ama nadir olur. Fabinho da 3-4 yıl kiralık miralık sürünmüş rio aveye kadar düşmüş sonra toplamış. Biz böyle bi durumu yönetip de adam edemeyiz oyuncuyu yani zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt