Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde bu TS iyi idare ediyor .Genis ozetini izledim yine vasat bir oyun. Ligin kalitesi oldukca dustu bunu biliyoruz ama son zamanlarda gordugum en kotu lider performansi. Keyifsiz bir lig. Neyse biz kendi isimize bakalim yarin cok onemli bir mac daha. Bize bundan sonra her mac onemli gerci ama olsun.

O degilde bu TS iyi idare ediyor .Genis ozetini izledim yine vasat bir oyun. Ligin kalitesi oldukca dustu bunu biliyoruz ama son zamanlarda gordugum en kotu lider performansi. Keyifsiz bir lig. Neyse biz kendi isimize bakalim yarin cok onemli bir mac daha. Bize bundan sonra her mac onemli gerci ama olsun.
Boyle bi sezon ve oyun 40 yilda bir olur abi,adamlarda 40 yildir sampiyon olamıyor zaten

Sen niye 2010da Milano'dayım diye miĺleti kandırıyordun Sergey
Ya yasca küçüktum,dikkat cekmek istemiştim.bi de birilerine danışıyodum ne yazmalıyım diye...ama yaser anladi küçük olduğumu,hep alaya aldi.sergen sana rus kari bulacam diye mesaj atıyordu surekli

İyi geceler ahali. Reis'ten de haber yok herhalde.
Gece gece kongrenin tekrarına baktım sonra,çok dalga geçilmiş, Koç'un açıklamalara bakayım diye fb kongresini açtım ve dedim ki
Her şeyi ile iyi ki Galatasaraylıyız,iyi ki Lise var. Başarılar gelir geçer Asaletimiz hala baki.

Takviyeler yapilmis olsaydi umudum olurdu ancak maalesef diyorum.. Tabi futbol sansi, belli mi olur.
Berkan ve taylan avrupada idare etti ama neden ümitli olmayalimki?pulgarla cicaldau ve feghouli 2 tik yukari cikarsa oyununu hersey guzellesir

Ya yasca küçüktum,dikkat cekmek istemiştim.bi de birilerine danışıyodum ne yazmalıyım diye...ama yaser anladi küçük olduğumu,hep alaya aldi.sergen sana rus kari bulacam diye mesaj atıyordu surekli
Forumun gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcısından tavsiyeler alman neden beni şaşırtmadı.

biz2hd.jpg

Bir insan bu kadar saftirik olmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt