Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nihat kirmizi herseyin planliyicisi olabilir

1 yonetimde ki tek parali adam
2 ft gittikden floryayi ele gecirdi isitani bile sokmuyor
3 muhabirlerin hepsi nkirmizi fani
4 takimda olay olunca aninda mudahale ediyor haberleri
5 florya bunun elinde olmasina ragmen tum suc isitana atiliyor

Eger teorim dogruysa bu yonetimin gizli baskani nihat kirmizi once ftyi yedi simdide isitanin pesine dustu

Üçten daha az farkla kaybetmemiz durumunda, takımdaki olumlu gelişmeyi pekiştirmek adına bir transfer daha yapılacağına inanıyorum
Biz boşuna demedik Alanya mağlubiyeti hayırlı olabilir diye bir de ban yedik ustelik bu sözümüz için Galatasaray düşmanı adledildik Nihat kırmızı kendi demiş yenersek transfer yapmayız yenilirsek transfer yapabiliriz teknik direktörü gönderebiliriz Okan buruk hazır bekliyor diye tabi biz hayirli mağlubiyet derken kendilerinin gideceğini kastetmiştik

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sn Nihat kırmızı, bir maçla transfer mi seklillenir .... Böyle amatörce açıklama mi olur? Yazık değil mi? Ney defisecek Alanya maçının sonucuna göre?

Yıllarca böyle yapıldı. Terim eksik olan yerlere saçma sapan oyuncuları oynatarak transfer gerektiğini belli ediyordu. Sol açık olarak Riera’yı istediğinde sol açıkta Eboue’yi oynatmıştı mesela

Bu yöneticilerde herhangi bir puan kaybında g*tü sıkıştırıp transfer yapacaklar işte.

Maalesef berbat bir yönetim yapımız var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nihat Kırmızı'nın konuşma tarzını hiç beğenmiyorum , hiç vurgulu etkili gelmiyor bana. Hep bir kibarımsı hava aman kimseyi incitmeyelim gibisinden.

Zaten yönetim adına konuşmak içinde doğru kişi değil. Hafif ağır duran biri lazım transferlerle ilgili , ne bilim maç sonlarında gerektğinde çıkacak.

Albayrakta kibardı ama ikonik olduğundan etkiliydi - bazende havaya sıkıyordu "Konusurz açıklarız vs" diye.

Öyle bir yöneticinin olması lazım çıkıp konuşsun etsin - diğer türlü her halt twitter malzemesi oluyor - iletişim zaten zayıf . Taraftar ile iletişim hakikaten 0 sayılır.

Nihat Kırmızı'nın konuşma tarzını hiç beğenmiyorum , hiç vurgulu etkili gelmiyor bana. Hep bir kibarımsı hava aman kimseyi incitmeyelim gibisinden.

Zaten yönetim adına konuşmak içinde doğru kişi değil. Hafif ağır duran biri lazım transferlerle ilgili , ne bilim maç sonlarında gerektğinde çıkacak.

Albayrakta kibardı ama ikonik olduğundan etkiliydi - bazende havaya sıkıyordu "Konusurz açıklarız vs" diye.

Öyle bir yöneticinin olması lazım çıkıp konuşsun etsin - diğer türlü her halt twitter malzemesi oluyor - iletişim zaten zayıf . Taraftar ile iletişim hakikaten 0 sayılır.
images.jpeg.webp

twitter malzemesi yapan bizim(!) taraftarımız. Biz yönetime, takıma(sadece bu yönetim için değil) sahip çıkmazsak; tff de, düşmanlarda daha şiddetli saldıracak. Bugün twitter tayfa Galatasaray düşmanları ile kolkola saldırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt