Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel Fegholi nasıl gönderilmiyor inanılır gibi değil. 4 ayları bile yok lan beceriksiz herifler
nakit yok usta bu yonetım bitik

başkan dün dediki bankalar birligi anlasması neredeyse kulubun başındakı hocaya başkana karısacak

kayyum gibi bisi

53782E01-D2F0-43DF-BD2C-BE1ED292BCDA.webp

Omer olmadan

Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar Cica
Emre Halil Kerem
Gomis

Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar Berkan
Emre Cica Kerem
Gomis

2 gun icinde 8 numara alinirsa
Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar XXXX
Emre Halil Kerem
Gomis

2 gun icinde kanat alinirsa
Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar Berkan
Xxx Halil Kerem
Gomis

2 gun icinde Boey'e ve Pena'ya Türk vatandaşligi alinirsa ( Sizce daha kolay degil mi? 😁)

Pena
Boey Nels Marc PvA
Pulgar XXXX
Solbakken Barkley Kerem
Gomis

babel kalmalı feguli denen adi derhal şutlanmalı cagne de sittarda kiralanmalı. imho.
nasıl konusunun altına yorum gelmedi hayret ediyordum maç sonunda.

girdiğinden beri zannedersin ilk dakikadan beri koşuyor , uzaktan şatış bir şut - kaç kez top aldığını bile bilmiyorum.

Babel en azından laf ediyoruz ama oyunda iyi kötü var

Bana kızmayın ama keremlede olmaz bu iş oyun zekası sıfır adamın

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam haklısın ama diğerlerinin yanında zekadı einstein seviyesinde. Kereme de belki sıra gelir ama öncesinde geri kalan 20 oyuncu, teknik ekip ve yönetimin temizlenmesi lazım

Bana kızmayın ama keremlede olmaz bu iş oyun zekası sıfır adamın

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam haklısın ama diğerlerinin yanında zekadı einstein seviyesinde. Kereme de belki sıra gelir ama öncesinde geri kalan 20 oyuncu, teknik ekip ve yönetimin temizlenmesi lazım

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Cicaldau
Emre Halil Kerem
Gomis

Eldeki kadrodan bence en kreatif olarak bu kadro çıkar. Emre yerine Morutan isterim ama sınırdan dolayı olmaz. Taylan-Berkan ikilisinden en fazla 1'i olmalı oda güçlü rakiplere karşı.

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Cicaldau
Emre Halil Kerem
Gomis

Eldeki kadrodan bence en kreatif olarak bu kadro çıkar. Emre yerine Morutan isterim ama sınırdan dolayı olmaz.
Maalesef dogru ama iste Cica yerine daha efektif biri olsaydi zarardan kar ederdik. O ileri uclu cok kısır olur. Yabanci kaleci hançer gibi sırtımıza saplandi

Torrent bence de tek başına yeterli değil ama Campos ile aldırdıkları kaleci en azından zorlu sınavımızda gayet güzel verim verdi.
İlerki maçlarda da bu performansını korur, kendisi takıma değil takım ona ayak uydurursa da bu konuda hakkını teslim ederiz.

oyuncu degistirip baski kurup kontradan gol yeseydi kufur kiyamet dayak yiyecekti, gitti bir puan aldi yine kufur yiyor adam.

Kardesim alışın artik takiminiz rezalet eldeki ile bu kadar oynuyor, manciniye de neler neler dediniz o zaman forumdaydim sonuclar ortada.

Bu adam mancini degil, ama FT kadar da topculari korkutup donlarina sicirtip hata yaptiracak bir adam da degil. Geregini yapsin elinden geleni yapsin kötü olursa gonderilir babamızın oglu degil sonucta. Su ligi bilen muhabbetinden de sıyrılın artik, ligi bilen diye diye anamizin liginden kafayi cikaramaz olduk. Bundan sonra GS sadece yabanci hocayla çalışmalıdır. Turk vasatligina alismayin
İyi de adama kızılmasının sebebi niye top tüfek saldırmadığı değilki, ömer, taylan, cica ve berkana nasıl bu kadar tahammül ettiği. Bugün defansta kalmış olsak bile berabere kalmamız tamamen mucizeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt