Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene deplasmanda yendigimiz alanya bizi baya ezmisti di mi?salih şov yapmisti hatta.60 dk topu alanyaya vermiştik.kerem dediki bugun alanyanin oyun kurmasini ikinci yari engelledik,buna çalışmıştık dedi.torrent 1 puan 1 puandir demis belliki

Gecen sene deplasmanda yendigimiz alanya bizi baya ezmisti di mi?salih şov yapmisti hatta.60 dk topu alanyaya vermiştik.kerem dediki bugun alanyanin oyun kurmasini ikinci yari engelledik,buna çalışmıştık dedi.torrent 1 puan 1 puandir demis belliki

çağdaş atan hocayı 3 kere yendi aynı sezonda

o kadar laf etmediler

ha eleştirilsin ben karşı değilim

sadece adam değiller işte

Evet aci muazzam onemli bizde amatorde oynadik tamda gobekte amatorde bile top almaya giderken sirtin donuk git ama top sana gelirken 30 40 derece ceyrek don sahayi gor oyle topu al dediler bakin amatorde hocalar bunu soyluyor

Top tam sirtik donuk sana geldi mecbur kaldiysan aldigin yere geri ver dediler simdi taylan ve berkan denen iki kazma arkadasa sormak lazim aci nedir size anlatmadilar mi ? koca super ligte sizin gibi top kaybeden kac oyuncu var ? ben uzun suredir ligte o bolgede top kaybedip gol yediren oyuncu gormedim bu cocuklarin kafasi topta degil yoksa kesinlikle aciyi ogretmislerdir Hadi taylan oranin oyuncusu degil berkan ? gerci aciyi bilse nolcak topu cikaracak yetenek te yok
Berkan 2 kere top almaya çalıştı defansta, yaldır yaldır pas alacağı adama dığru bodoslama koşuyor ya. Sonra top ayağından sekiyor, 2 mt açılıyor. Ya kaptırıyor ya korner vs. Pena sürekli ileri Babele şişirdi mecburen

sergeni severim keşke gelse okanı getirmiyorlar madem şimdiki yardımcı hocadan cok daha iyidir ganyancı

B845CAAF-172A-4F0A-B101-334D8E64F179.webp

bugün bir pozisyonda emre kılınç dribling ile topu sürüp rakibini geçmek istedi ama rakibe çarpıp yere düştü. top da kaleciye gitti

üzücü görüntülerdi

Bebel'den çıkıp Kuru'yu getirsek keşke. Önüne top falan atarız bi şekilde gol atar yoksa bu kadronun herhangi bir oyun şablonunu uygulayabileceğini sanmıyorum.

Ben bu takimda Süper Lig'de oynamaktan aciz yerlileri görmek istemiyorum.

Ismail Cipe ve Fatih Öztürk'ü 1.kaleci yapacak anadolu takimi var mi?

Semih Kaya'nin oynayabilecegi takimlar düsmemeye oynayan takimlar olur. Itirazi olan? Zaten lig sonuncusu Malatya'dan geldi.

Futbol Arda Turan'i birakali 4 yil oluyor. Alt liglerde bile oynayamaz o göbekle.

Ogulcan Caglayan, Eyüp'e gidiyor. Seviyesi okadar.

Kimse Taylan'a güvenip orta sahayi emanet etmez. Lig sonuncusu Malatya bile topla dönebilen Rayane Aabid'i oynatiyor, Antalya'da Poli, Kayseri'de Bertolacci oynuyor. Bir takim orta sahasi kadar kuvvetlidir.

Baris Yilmaz suan Süper Lig seviyesinden cok uzakta maalesef, keza Halil Dervisoglu yine öyle.

Ömer Bayram'i kaptan olarak sahaya cikarip tüm duran toplari emanet ediyoruz. Kayseri ve Akhisar'da bir kac mac disinda hic kaptanlik yapmamis, önemli bir misyon vermedikleri oyuncu bizim vitrin oyuncumuz olabilir mi? Düsme potasinda Giresun'un sol beki Aziz Behich, Antalya'nin sol beki Güray Vural. Vallahi ikisi de bundan fersah fersah önde kalite olarak.

Alpaslan Öztürk kapanan takimlarda stoper olarak oynayabilir ama pozisyon bilgisi zayif oldugu icin önde basan takimlara karsi zorlanir. Pas oyunu oynatmaya calisan Farioli almaz mesela. Orta sira takimlarda oynar.

Seneye yerli kadrosu:

Okan Kocuk
Berkan Kutlu
Yunus Akgün
Emre Akbaba
Kerem Aktürkoglu
Emre Kilinc

Digerlerinin hic biri bu takimda o l a m a z. Alpaslan Öztürk disinda Süper Lig'de oynayabilecek adam yok yukarida. Kadro kalitesinin bu kadar düsük oldugu yerde sahada bir seyler elde edilmesi imkansiz. Basit paslari atamayan oyuncularla dolu takim.

Berkan 2 kere top almaya çalıştı defansta, yaldır yaldır pas alacağı adama dığru bodoslama koşuyor ya. Sonra top ayağından sekiyor, 2 mt açılıyor. Ya kaptırıyor ya korner vs. Pena sürekli ileri Babele şişirdi mecburen
Pena maç içinde iki kere yokladı Berkan ve Taylan'ı. Biri döndü gol oldu öbür pası verir vermez topu kendi ayağında buldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt