Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.235
- 25.610
- 2.598
İyi geceler güzel insan.Iyi geceler rengo dayılar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi geceler güzel insan.Iyi geceler rengo dayılar![]()
Gelmesinler ki orada bir ayağımız olsunlar tenekeleri oraya göndeririz.Bundan sonra Eyüpspor'u da tutuyorum.Böyle dost takımları süper ligde görmek istiyoruz

Bunlar hiçbir zorunluluk duygusu hissetmiyorlar renktaşGetirmek zorundalar birini.
Babel bitmiş renktaş harbiden top tutuyor ediyor ama ayaklar artık çok ağırlaşmış yazık bu adamlara verilen paralaraevt dostum bu parayla babelin kalan parayı ödeyip ücretsiz bi kiralık bulabiliriz
Bundan sonra Eyüpspor'u da tutuyorum.Böyle dost takımları süper ligde görmek istiyoruz
Durdurup baktim. Sanki 15 cm civari ofsaytBerkan golü atsa VAR da verebilirlerdi
Berkan Nelsson'a oynuyor rakip bastırıyor ve korner kazanıyor öncesinde. Hep geriye oynamaktan veya pasla çıkmaktan gol yiyouz. Şu saçma şeylerden vazgeçmedikçe sahada balçova yaşamspor gibi görünmeye devam ederizEmre kilincin uzaklastirdigi top, donüp gol oldu. Böylede top cikarilmazki arkadas resmen servis yapmis![]()
Babelden bir yol olmaz sepetleyebilsek keşke..Babel bitmiş renktaş harbiden top tutuyor ediyor ama ayaklar artık çok ağırlaşmış yazık bu adamlara verilen paralara
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferin kapandigi suradan belli
Gedson Fernandes : Torrent istemiyor
Yonetim Arjantinli birisiyle anlasti : Torrent istemiyor
Buldular garibi, yık herseyi üstüne
Aynen, zayif birini bulduklari an pirana gibilerSemih Kaya'yı sorsak o aldırdı.![]()
Aynen, zayif birini bulduklari an pirana gibiler
Transferin kapandigi suradan belli
Gedson Fernandes : Torrent istemiyor
Yonetim Arjantinli birisiyle anlasti : Torrent istemiyor
Buldular garibi, yık herseyi üstüne
biz gassaraylıyız
ya siz