- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Paralel evrenlerde falan mı
elimizdeki bütün orta sahalardan daha iyi olduğu gerçeğiyle yüzleşelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimizdeki bütün orta sahalardan daha iyi olduğu gerçeğiyle yüzleşelim
Yani,insallah yoluna bakar ve yipranmaz artik hocaYok artık yeter yahu hiçmi ders alınmaz
Ben de severim küçüklüğümüzün önemli figürlerindendir ALFCok severim alfi
Hoca cok yiprandi ama hala goremiyolar. kupasiz kaldigi her sezon özgüveni geriye gitti.1 macla yuzu gülen,1 macla üzüntüsü,inanci dip yapan birine dönüştü.boyle bi terime ihtiyacımız yok.hatalarinda israr eden bi terime asla.hala cok özlüyorum hocayi ama hayat böyle biseyHocam elimizdeki futbolcu grubu maalesef hocanın eseri. Bu sebepten kopmak imkansiz. Yoksa bende diyorum artık Fatih hoca devri kapandi ve kapali kalmalı. 2 transfer sezonu gecsin Torren bey ile, artik esamesini okumam Fatih hocanin negatif yönden. Yoksa herzaman sevgi ve takdir ile anıyorum hocayi
Nokta atışı 3-4 futbolcu takviyesi yeterli olcaktır. Umarım gerek kalmaz ama 1. Lig için söylüyorum...Gelecek sezon Süper Ligde şampiyonluk mu? Seri mucizeler lazım...seneye şampiyon olabilmemiz için 7-8 yeni ilk 11 oyuncusu gerekmekte
Genel itibariyle kadro kötü değil demişsin ama ben kesinlikle böyle düşünmüyorum, bence kadromuz fazlasıyla kötü. Yapılanma ve kadro mühendisliği ciddi anlamda sıkıntılı. Musleranın bu şekilde sakatlanacağını kimse bilemezdi demişsin ama bunu önceki sene de tecrübe ettik ve bu ihtimali gözardı etmemek gerkiyordu. Okanın gitmesine bir lafım yok ama yedeklerin fatih ve ismail olmamalı. Evet yine tekrar ediyorum; ismail, fatih, ömer, taylan, alpaslan, aytaç gibi adamlar Galatasaray kalibresinde oyuncular değil.Sen benimle aynı şeyi söylememişsin , ``Kurduğu kadroyu görmüyor musunuz ?`` ne demek ? Sen kötü kadro kurulmuş , fazla maliyetle kurulmuş üstüne bu adam GS'yi düşünmüyor demişsin. İlk cevabımda karşılık vermeyi unutmuşum , ``Üç yıldır kadro ve düzen oturtamadı.`` demişsin bir de. Teker teker açalım bu iddiaları madem.
Genel itibariyle kadro kötü falan değil. FT muhtemelen Taylan'a güvendi , Berkan'ın dinamizmi ile kapatırım orayı dedi. Ben yazın da Taylan'la olmaz dedim fakat bu takım bu adamla şampiyonluğa oynadı mı , oynadı. Kaleci işinde de mantıklı düşünüldüğünde potansiyelli yedek kalecini oynaması için yollaman normal. Kimse Muslera'yı bu şekilde kaybedeceğimizi düşünmezdi. Ha buralarda sıkıntı olduysa tabi ki FT'ye yazar. Gel gelelim , yok enkaz bıraktı yok kurduğu kadroya bak vb eleştirinin haksız seviyelerde yapıldığı ortada.
İşin maliyet kısmında ise baya baya hayal aleminde yaşıyor taraftar genel olarak. Belli bir standartta gol-asist katkısı veren a milli ve 24 yaşındaki bir futbolcuyu 6.5 milyona biz satsak burası ayağa kalkar. Barış'ı saymışsın Cica ile birlikte o da ümit milli 20 yaşında , izleyenlerin potansiyelli dediği bir futbolcu. Randers maçı performansı sonrası buralar yıkılıyordu şöyle iyi böyle iyi diye. Şimdi 2 milyon buna verilir mi oldu. Nelsson gibi iki yıldır takımında düzenli oynayan 3 milyona transfer olmuş genç stopere nasıl 7 milyon verdik diye ağlayanlar da vardı. Bu alınan futbolcuların maliyetleri ile ilgili savurganlık falan yok. Aldıkları yıllık ücretler de belli. Böyle psikolojik olarak çökmüş bir düzende her futbolcu kötü görünür.
Gelelim FT düzen oturtamadı kadro kuramadı iddiana. Bunun sebebi FFP cezası yüzünden genel itibariyle kiralık topçulara kalmamız olabilir mi ? Bunları sizin de bilmemenize imkan yok , e hocaya buradan ateş ediyorsan ya hafıza kaybın var ya da kötü niyetle eleştiri yapıyorsun.
Senin saygı duyup duymamanın bir önemi yok tekrar ediyorum. Saygı özneldir , senin bu hissiyatın FT'nin gelmiş geçmiş en başarılı yerli futbol adamı olduğu , büyük bir GS efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmez. İster saygı duy ister duyma bu gerçekler değişmez.Bir tarafta nesnel bir durum var bir tarafta senin öznel duygun var. Taraftarım önemliyim falan bunlar boş romantik laflar. Bir de ağzınıza dolamışsınız ego falan , başarılı her figürün egosu vardır olmalıdır da. İki taşı üst üste koysa vay be diye böbürlenecek insanların böyle başarılı bir figüre ego mego üzerinden eleştiri yapması trajikomik kaçıyor. Galatasaray'ın önünde tutyormuş egosunu falan neye dayanarak söylüyorsun bunu ?
Montella ya ne dersinNokta atışı 3-4 futbolcu takviyesi yeterli olcaktır. Umarım gerek kalmaz ama 1. Lig için söylüyorum...Gelecek sezon Süper Ligde şampiyonluk mu? Seri mucizeler lazım...
Nokta atışı 3-4 futbolcu takviyesi yeterli olcaktır. Umarım gerek kalmaz ama 1. Lig için söylüyorum...Gelecek sezon Süper Ligde şampiyonluk mu? Seri mucizeler lazım...
Olabilir, onun gibi bir çok isim sayılabilir ama adama ne sunacağın önemli. Mevcut kadrodan bir şey olmayacağı yeterince anlaşılmış durumda ve hangi bütçeyle dirilteceksin bu takımı?!..TD le bitmiyor iş; farklı oyun anlayışlarına sahip Pep-Kloop u birlikte getirsen n' olur?..Montella ya ne dersin
viscayı 4.5 milyona satıp bu ikiliyi çekmiş şaka gibi süper iş
yanlız şunu ekliyim taylanı hoca yedek tutabilir ama berkant ciddi şekilde sos veriyor ve devame derse sene sonu kiralık gönderir ,zerre de şaşırmam