Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası iyi oyuncuyu koparmak zordur ederi neyse fazla fazla verecen, sen Barış Alperi verirmisin 30 milyona.
İyi kötü atalantada oynayıp skora katkı sağlayan italya milli takım oyuncusunu zor opsiyonla kiralayan kulübün taraftarının bunu söylemesi komik yav.

O sırada kolo muani 3 milyona kiralanıyor.
9 milyona orban satılıyor.

Yöneticilerin becerksizliklerine uydurduğu kılıf bu.

Herifler diao denilen fakir yamalı 12 milyona aldı.
4 maçta 2 gol katkısı aldılar.

Yaz döneminde sanki çok rahat oyuncu alabiliyorlar ya.

Planın programın doğru bir amacın yoksa oyuncu sürekli son günlere kalırsın mecbur kaldığın sürece de vasat adamları saplarlar

Baba maalesef hem yönetim diyoruz da Okan dada sorun var. Bu transferler okanın onayı olmadan yapılmış mıdır ? Bence hayır. Ayrıca 2 senedir her maçı sanki 10 -0 yenmek zorundaymışız gibi bir tempoda oynuyoruz. Eriksen falan alsak bu sefer kesin gider öbür tarafa
Bu sorunun cevabı net olarak Jelert örneğidir. Bissaka - Doue gibi profillere bakarken neden bir anca cılız Jelert alındı.

Transfer konusunda net soru işaretleri var kim yapıyor net bilemem ama düşününce menajerlerin oyuncağı olmuşuz.

Tempolu oynuyorsak ona göre profil alsınlar o konuda hocaya bu yönden hiç kızmıyorum ama gidip koşmayan adam aldıklarında kızarım çünkü sistem belli 2 senedir bunu oynuyoruz.

Homoso Romadan Leverkusene transfer olmus.

pek umudum kalmadi artik. dün hatipoglunun aciklamalarindan ben bunu anladim; alacaklari oyuncular en fazla serge aurier, vinicius veya sallai gibi ortalama/kazma topcular olacaktir. oyle rashford, lemina felan filan hikaye. yeterki evlatlarimiz uzulmesin

Adım adım Gökhan Sazdağ'ına doğru gidiyoruz herkes reddediyor.

Daha sağlıklı bir zihin için;

Screenshot Capture - 2025-01-30 - 16-09-50.webp

drogba etoo thuram makelele vieira falan var iste la aklima gelen

son 10 yilda mesela hemen hemen hepsi balondu bunlarin

belirli bir seviyeye gelip patliyorlar 1-2 seneye

lakaka ve pogba gibi mallar bile 10 sene boyunca gözümüze sokuldu süper star diye

cidden irkcilik gibi olmasin ama ten rengi ve irk cok önemli bence transferde

Lukaku ve Pogba çöpse kimler onlardan daha iyi ve kaç tane bu kadar kaliteli oyuncu var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt