Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.470
- 91.498
- 5.093
YiğenimsinOğuzhan ölmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YiğenimsinOğuzhan ölmez
İyi kötü atalantada oynayıp skora katkı sağlayan italya milli takım oyuncusunu zor opsiyonla kiralayan kulübün taraftarının bunu söylemesi komik yav.Devre arası iyi oyuncuyu koparmak zordur ederi neyse fazla fazla verecen, sen Barış Alperi verirmisin 30 milyona.
Bu sorunun cevabı net olarak Jelert örneğidir. Bissaka - Doue gibi profillere bakarken neden bir anca cılız Jelert alındı.Baba maalesef hem yönetim diyoruz da Okan dada sorun var. Bu transferler okanın onayı olmadan yapılmış mıdır ? Bence hayır. Ayrıca 2 senedir her maçı sanki 10 -0 yenmek zorundaymışız gibi bir tempoda oynuyoruz. Eriksen falan alsak bu sefer kesin gider öbür tarafa
Yusuf özdemir'in sözleşmesi bu yıl haziran ayında sona eriyor.5 m euro varsa alırsın.
Oranlar ne diyor murATim?Akşam Galatasaray galibiyeti seni mutlu eder inşallah.Allah'a şükür ben iyiyim..
Sene sonu Kazımcan dönüyor ikisinin pek bir farkı yok ikiside tam bir sol bek değil.Yusuf özdemir'in sözleşmesi bu yıl haziran ayında sona eriyor.
irkcilik gibi olmasin ama zenci ve araplardan her zaman uzak durulmalidir
Ne kadar şirin bir hayvan.
Adım adım Gökhan Sazdağ'ına doğru gidiyoruz herkes reddediyor.
Adam ordan kopunca ilk 3 hariç her takımda oynayabilir biraz adamı da ikna edecek biri lazım.
Düşünsene PL’de her takımda oynayacak kaliten var Apo ve İbo iknaya geliyor
Adım adım Gökhan Sazdağ'ına doğru gidiyoruz herkes reddediyor.
drogba etoo thuram makelele vieira falan var iste la aklima gelen
son 10 yilda mesela hemen hemen hepsi balondu bunlarin
belirli bir seviyeye gelip patliyorlar 1-2 seneye
lakaka ve pogba gibi mallar bile 10 sene boyunca gözümüze sokuldu süper star diye
cidden irkcilik gibi olmasin ama ten rengi ve irk cok önemli bence transferde
bio