Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.646
- 40.361
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adım adım Gökhan Sazdağ'ına doğru gidiyoruz herkes reddediyor.
Yabancı istiyorsan onu da vereyim belki anlarsın.
Yok ben onu demiyorum Zaniolo sence Fiorentina'nın da istemeyeceği kalitede bir oyuncu mu? Sırf 9 maçta süre vermek için mi maaşıyla beraber 5 milyon vermeye okeyler? Villa'da tutmadı. Atalanta'nın ben bu transfere yeşil ışık vereceğini de pek sanmıyorum bu arada. Atalanta alacak gibi geliyor bana hatta.bizim angelinoya yaptığımızı yapabilirler rahat rahat
a villa yı hadi anladım - bide o kadar lanse edildi 35 M luk paket huaa muaa diye - detaylarını bile kaç zaman öğrenemedik.
benzer şekil atalantaya gitti, aynı hesap fio ...
umarım olurda , %1 ihtimal falan veriyorum.
Yabancı istiyorsan onu da vereyim belki anlarsın.
Yurt dışından haber paylaşmaları kadar doğal bir şey yok sonuç olarak aynı yer biri yabancı dil diğeri Türkçe... İnanmak istemiyorsan inanmazsın.Dış basından gördüklerini çevirip haberciymiş gibi yazan tipleri paylaşmazsanız süper olur. Ana fikir o zaten.
Mevcut pres futbolunda yapmaz bize çok daha hareketli aynı zamanda hızı, temposu yüksek oyuncu lazım.@Umut Işık
henderson is yaparmiydi
Presin haberi var mı bizim yaptığımızdan yavMevcut pres futbolunda yapmaz bize çok daha hareketli aynı zamanda hızı, temposu yüksek oyuncu lazım.
Yapamıyoruz ki Kaan + Mertens'le artık o iş yürümüyor sahada 9'a 11 kalıyoruz. Rotasyona bakıyoruz girenlerden sonra tamamen başı boş tavuk gibi oynuyoruz oyun tamamen düşüşe geçiyor o kadar eksik bir rotasyon var.Presin haberi var mı bizim yaptığımızdan yav
Garyy rodriguezde olur2017 model bruma lazim bize