Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17798-2.webp

Boşverdim transferi falan. Bu çapsızların bir şey becerebileceğine olan inancımı geçen dönem yitirmiştim zaten. Önlerine hazır Osimhen düşmese çoktan istifa etmişlerdi. Bence bu transfer döneminde şampiyonluğu verdik. Bu dar ve eksikleri olan kadro sezon sonunu getiremez. Hala saçma sapan marka isim peşinde koşuyorlar. Yine kimseyi ikna edemiyorlar.

bizim angelinoya yaptığımızı yapabilirler rahat rahat

a villa yı hadi anladım - bide o kadar lanse edildi 35 M luk paket huaa muaa diye - detaylarını bile kaç zaman öğrenemedik.

benzer şekil atalantaya gitti, aynı hesap fio ...

umarım olurda , %1 ihtimal falan veriyorum.
Yok ben onu demiyorum Zaniolo sence Fiorentina'nın da istemeyeceği kalitede bir oyuncu mu? Sırf 9 maçta süre vermek için mi maaşıyla beraber 5 milyon vermeye okeyler? Villa'da tutmadı. Atalanta'nın ben bu transfere yeşil ışık vereceğini de pek sanmıyorum bu arada. Atalanta alacak gibi geliyor bana hatta.

KWP ile neden ilgilendiğimizi hala anlamadım. İlk adı çıktığında da bu adam hava toplarında çok ciddi zaafı var, yerleşik savunma, pozisyon alma bunlarda da ciddi zaafı var. Bize tek katacağı önde baskıya destek, tempo belki dripling ile topu ileri taşıma. Jelert'te beğenmediğimiz zaaflar bu adamda da varken niye gideriz ki oynatalım Jelert'i en azından gelişsin oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt