Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig icin bir süphem yok zaten son iki sezondur bunu gösterdik,yapilacak transferler ile oyuncu sayimiz da artar

Ama artik avrupa da basari olmali

Hollanda takimlarina karsi ne biz ne fb ne de bjk tek bir galibiyet bile alamadik

Maliyetler artiyor cünkü rakibin sinirsiz bütcesi var dogal olarak karsilik vermeye calisiyoruz lig de geri de kalmayalim diye

Ama bu bütce ile avrupa da basarili da olmaliyiz

Sezon basi bu hedef ile yola cikiyorsun ama alinan oyuncular ya kötü cikiyor ya da süre alamiyorlar bu sekilde olmaz

Ligde her sene şampiyon olduğumuz sürece Avrupada başarı için sabırlı olurum. Önce Avrupada katılımcı ve yarışmacı olmalıyız.

Samet bize futbolu öğret Samet.

Futbolu senden emcüklemek istiyoruz Samet.
Tapındığın

Eleştirilmesin diye yönetimi siper etmeye çalıştığın

Okan burukcuğundan uygulamalı olarak öğreniyosundur diye düşünüyorum

Bu rezilliğin hesabını verdiniz mi okancılar olarak yoo

Pendiği illallah ede ede 1 farkla yenince sokannnnnnn diye ortalarda gezinin,avrupanın pendiklerine rezil kepaze olunca yönetime bok atın ne güzel yaw

Verdigin ornek o kadar alakasiz ki, Bundesliga'daki kaliteli oyunculari Turkcell Super Lig'de goruyormusun? Paralari anadolu takimlarina verip onlari zengin edelim sonra vasat oyuncularla basari bekle. Abdurrahim'i de yonetime geri alalim o sever bu tarz transferleri.
Ben transfer stratejimiz bu olsun demiyorum. Sanırım yanlış anlattım, eğer networkünüz yoksa ve çapulcu gibi iş yapıp deli gibi dolandırılıyorsanız gidin ligmize damga vuran gelişmiş ve gelişime devam eden yetenekli oyuncuları alın dedim. Beğenmediğin anadoludan hasan şaşlar ümit davalalar ergünler ümit karanlar hakan şükürler daha neler neler aldık.
Şimdilerde avrupada bile bu çapta topçu yok...

Tapındığın

Pendiği illallah ede ede 1 farkla yenince sokannnnnnn diye ortalarda gezinin,avrupanın pendiklerine rezil kepaze olunca yönetime bok atın ne güzel yaw
Günde 3 vakit secde ediyorum sevgili hocamıza. Döne döne tapınıyorum evde.

Kudur :d

Yaz transferinin son günleri gibi şuursuz halde herkese saldırmaya başladı bizimkiler geçmiş olsun

Tapındığın

sonunda sana gün doğdu. mutlu ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt