Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey hikaye bir tane Berke gibi kalecimiz olsaydı şuan gene tur atlamıştık kalecin her topu yerse üstüne istersen yıldızlar takımını kur.

Bizimkilerin yarından tezi yok Berke’yi çekmesi lazım

İlla bir sıfata koyacaksınız insanları okancilar bilmem neciler sen şunu, ben bunu demiştimciler.

Kime, neye faydası var asla anlamam. Kendi dediğin doğru çıkınca ne oluyor yanlış çıkınca ne oluyor onu da anlamıyorum.

Yunus'u övdüm şimdi ömrüm boyunca desteklemek zorundayım.

Hocaya salladım şimdi gidene kadar laf etmek zorundayım, veya rekor kırdı diye övdüm şimdi eleştirmem doğru olmaz.

Metehan'dan olur dedim artık Metehan'cıyım.

2 sezondur bu sezon şampiyonluk gitti diyorum negatifim ama tüm sezonu da kötü günler gelsin diye dua eder gibi takılmıyorum.

Rashford ve sterling al transferi kapat,şampiyon olmazsak bu 2 li ile bir daha futbol izlemem. İleride sterling,Rashford,osimhen.yunus mertens yerine,bay sağ bek..stoperde Nelsonu kazan yeterli..bunu yapmak zor degil. Morata,kutucu stoper bek hiç biri lazım değil.

25-30 sene önce çıkan adamları örnek vermişsin. Beğenmediğimiz ligde o kadar çok kaliteli oyuncu çıkıyor ki o yüzden gidip gurbetçilere yalvarıp gelin milli takımda oynayın diyoruz. Senin ligin rezil bi halde futbolcu yetişmiyor.
Artık yabancı serbestliği var ve dolayısıyla yabancı oyunculara yatırım yapılıyor ve onlar parlıyor.
İşi bilmiyorsanuz bizi duman eden takımların oyuncularından alın f
örneğin Preciado
Beceremiyorsun abi Ziyeş zaha ndombele jelert vs bunlar nedir ya

3-4-1-2 oynamak istiyor hoca ki bence mantıklı, bu durumda sağ kanat bek barış sol kanat bek yunus olur ve sorunların bir kısmı çözülür.
Reis bu şekilde sorunların hiçbir kısmı çözülmez.
Ne barıştan nede yunustan kanat bek olmaz.Moratta osimen ikilisi olmaz.Geride mertens olmaz.Stoperler ağır olmaz.Orta saha yedeği yok olmaz.
Herkes üçlüye kurtarıcı olarak bakıyor ama üçlüdede rezil oynadığımız maçları unutuyor.

ulen niye bir sonraki rakibi şimdi çekmiyorlar

playofflar bitince çekilecekmiş o kura (trasnfer vs etkilemesin diye mi acaba)

Bu takım torrentleri prandellili günlerine dönmeden rahatlamayacak bizim camiaya ve taraftara kaos lazım 2-3 sene üst üste başarı fazla geliyor gönderin abi gönderin Okan buruğuda gönderin kim varsa gönderin
Bjk den 5 yediğinde kapıya koysaydık elle tutulur bir hocayla güle oynaya ilk 8 yapmış yürüyüp gidiyorduk.

......................livakovic................
..........djiku....skriniar...carlos.......
mimovic...fred...amrabat...kostic
.............talisca...........rashford.........
......................en nesyri...................

eşşeğin mikine su kaçırdılar iyice

Her şey hikaye bir tane Berke gibi kalecimiz olsaydı şuan gene tur atlamıştık kalecin her topu yerse üstüne istersen yıldızlar takımını kur.

Bizimkilerin yarından tezi yok Berke’yi çekmesi lazım

Mert olsa yine tutlamıştık.

İrfan olsa yine turlamıştık

Artık yabancı serbestliği var ve dolayısıyla yabancı oyunculara yatırım yapılıyor ve onlar parlıyor.
İşi bilmiyorsanuz bizi duman eden takımların oyuncularından alın f
örneğin Preciado
Beceremiyorsun abi Ziyeş zaha ndombele jelert vs bunlar nedir ya
Jelert'i bizi duman eden Kopenhag'dan aldık. Keza preciado'da sistem oyuncusu senin takımında bi sistem var mı yok.

Jelert'e 9 vermek saçmalıktır fakat kadronda kaan ve jelert varken kaan'ı oynatmak daha büyük saçmalık.Hocanın saçmalıkları arşa çıkıyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt